Lägga golv.se

Bilning av Betonggolv & Källargolv i Stockholm

Vi utför bilning och spårning i betong- och källargolv i samband med reparationer, renoveringar, rörarbeten och annat. I oss har du en trygg och pålitlig samarbetspartner för stora och små projekt. Med den senaste tekniken och de bästa verktygen är inget betongprojekt för utmanande för oss. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Bila Betonggolv

Vi bilar alla sorters cement- & betonggolv i och runt Stockholm.

Bila Källargolv

Vi har maskiner för att bila fram avlopp och rör i källargolv. Kontakta oss idag!

Golvunderhåll

Har ni ett golv som behöver golvvård? Vi renoverar och slipar alla typer av golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Bila ert Betonggolv i Stockholm?

Hör av dig till oss via telefon eller genom att skriva om du vill ha ett kostnadsfritt prisförslag för bilning av betonggolv

Bilning med den senaste tekniken

När du tar hjälp av oss får du bilningen utförd av ett team av skicklig personal med certifiering inom håltagning i betong. Vi använder oss, som nämndes tidigare, av den senaste tekniken, bl.a. i form av de mest effektiva verktygen och sett till utförande. Vi utför även håltagning i tegel- och betongväggar.

Bilning av golv åt kunder i och runt Stockholm

Våra kunder finns bland annat i Älta, Tyresö, Enskede, Mälarhöjden och Hägersten. Vi har utfört bilning och andra arbeten inom håltagning åt alla tänkbara kunder så som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, privatpersoner, stiftelser, offentliga aktörer och andra. Det betyder att vi har stor vana när det gäller att samordna och driva stora såväl som mindre projekt.

Privatkund? Du kan använda rotavdraget om du vill ha hjälp med bilning hemma

Behöver du bila ett golv i ditt hem? Det spelar ingen roll om det sker i samband med en renovering, reparation eller någon annan typ av åtgärd. Så länge det sker i din bostad kan du nyttja rotavdraget. Det innebär att du kan sänka priset för bilningen med upp till 30 procent.

Hör av dig om du planerar ett projekt som inkluderar bilning

Planerar du en renovering? Har du rör inlagda i golvet som behöver lagas, renoveras eller bytas ut? Så länge det rör sig om håltagning, bilning eller spårning kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss redan idag, berätta hur du vill ha hjälp och få snabb återkoppling med ett gratis prisförslag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?