Flytspackling & Golvavjämning i Stockholm

Vi är en väletablerad byggentreprenör som bland annat erbjuder golvavjämning och golvförstärkning. Vi hjälper till vid renoveringar och nybyggnationer av till exempel kontor, bostäder och industrimiljöer. Om du behöver hjälp av en golvexpert i Stockholm är det till oss du ska höra av dig.

Flytspackling

Flytspackling i bostäder, kontor, butiker och industrimiljöer. Kontakta oss idag!

Golvavjämning

Golvavjämning används för ytskikt är det för att ge golvet en hårdare yta.

Golvrenovering

Har ni ett golv som behöver renoveras? Vi är rätt golvfirma för jobbet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med Flytspackling & Golvavjämning i Stockholm? Du får en gratis offert för flytspackling genom att höra av dig till oss.

  Flytspackling – kostnadseffektivt sätt att jämna ut och förstärka golv

  Flytspackling är ett kostnadseffektivt och snabbt sätt att jämna ut golvytor. Det avjämnade lagret kan användas som grund för ytterligare golvbeläggning eller som ytbeläggning. I det sistnämnda fallet brukar man dock utföra någon typ av ytförstärkning. I det senare fallet går det att få till en slitstark och lättstädad yta. Perfekt för industri eller som butiksgolv.

  En golvspecialist för hela Stockholmsområdet

  Vi hjälper till exempel industriföretag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare i och runt Stockholm. Arbetsområdet inkluderar Stockholms kommun såväl som omkringliggande områden som bland annat Lidingö, Vasastan, Älvsjö, Östermalm och Kungsholmen.

  Behöver du hjälp med flytspackling hemma? Utnyttja rotavdraget

  Med rotavdraget får du lägre kostnad för bygg- och renoveringstjänster i ditt hem. Avdraget kan uppgå till 50 000 kronor per år och är alltså det maxbelopp som du kan få våra tjänster sänkt med. Du får gärna kontakta oss om du har några frågor om avdraget och dina möjligheter att utnyttja det om du funderar på att anlita oss.

  Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag för flytspackling eller golvavjämning

  Kontakta oss om du behöver hjälp av en golvexpert. Vi hjälper dig med flytspackling såväl som med andra typer av golvrenoveringar. Oavsett hur renoveringsbehovet ser ut kan vi alltid sätta ihop en professionell och kostnadseffektiv lösning. Om din förfrågan gäller ett större renoveringsprojekt kommer vi gärna och tar en titt på golvet innan vi ger dig ett prisförslag. Besöket är förstås helt kostnadsfritt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här