Lägga Klickgolv i Stockholm

Att lägga ett klickgolv kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det kan vara svårare än man först kan tro. Visst är det så att ett klickgolv oftast är enklare att få på plats än andra typer av golv, men det krävs fortfarande kunskap och precision för att få ett snyggt resultat. Genom att anlita oss kan vi hjälpa dig med att få klickgolvet på plats och säkerställer alltid ett perfekt slutresultat. Givetvis erbjuder vi kostnadsfri offert!

Specialister inom Parkettgolv

Ska ni lägga parkettgolv? Vi lägger exempelvis stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett.

Lägga Fiskbensparkett

Våra duktiga hantverkare har kompetensen att lägga fiskbensparkett!

Lägga Laminatgolv

Laminatgolv kategoriseras som ett så kallat ‘klickgolv’, vilket är ett billigt & bra alternativ.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Klickgolv i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av klickgolv & har så långt hjälpt nöjda kunder i bland annat Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Lidingö

Vi förstår oss på golv

För att ditt golv ska bli så snyggt som möjligt ser vi till att bara använda oss av professionella och seriösa golvläggare. Vi ser till att plocka bort de gamla listerna och ersätter dessa med nya om det behövs. Naturligtvis har vi också kunskapen som krävs för att måtta och såga, samt förbereda undergolvet med moderna och effektiva tekniker.

Kostnadsfri offert för ditt nya golv

Att lägga ett nytt golv är oftast en stor investering för många människor och då kan det vara skönt att veta vad arbetet kommer att gå på. Vi erbjuder dig därför ett kostnadsfritt hembesök för att kontrollera golvet och skickar därefter ut en kostnadsfri offert på uppdraget. Vi hjälper både fastighetsägare, privatpersoner, BRF:er och företag. Inget jobb är för stort eller för litet när det gäller golv!

Ett klickgolv för alla ytor 

Klickgolv är ett mycket bra alternativ som lämpar sig för nästan alla typer av rum. Klickgolv kan du med fördel använda dig av i sovrummet, för att fräscha upp källaren eller varför inte i hallen, köket eller i vardagsrummet. Har du svårt att veta vilket golv som lämpar sig bäst kan du alltid kontakta en av våra duktiga golvläggare för att få rådgivning och vägledning i ditt projekt. 

Komplettera renoveringen med ett nytt golv

 Har du precis gjort en lägenhetsrenovering eller är det kanske dina lokaler, din restaurang eller ditt kontor som har fått sig en uppfräschning? Golvet utgör en mycket stor del av den totala ytan och om golvet är i dåligt skick kan hela intrycket dras ner. Har du bekostat dig en renovering är det inte bara mer än rätt att även dina golv får vara i så fint skick som möjligt. Vår professionella golvfirma står redo att hjälpa dig att få klickgolvet på plats – alltid med en fast tidsplan!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Golvrenovering av skickliga hantverkare i Stockholm

Vill du utföra en golvrenovering och befinner dig i Stockholm? Då är vi rätt byggfirma för dig. Vi arbetar inom hela Storstockholm och detta inkluderar bland annat hela innerstan, Nynäshamn, Tumba och Tullinge, Stenhamra, Kungsängen, Färingsö, Järfälla, Åkersberga och Norrtälje. Vi hjälper dig att fixa till ditt trägolv, lägga mosaikparkett, klickparkett, fanérgolv och mycket mer.

Totalentreprenad i egen regi 

Som monteringsfirma vet vi hur viktigt det är för kunderna att känna sig trygga. Man vill helt enkelt inte behöva anlita flera olika företag för att få hjälp med sin lägenhets- eller husrenovering. Av denna anledning har vi sett till att erbjuda totalentreprenad i egen regi, vilket bland annat inkluderar mattläggare, golvslipare, snickare, elektriker och kakelsättare.

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?