Rengöring av Mattor i Stockholm

Har du mattor eller heltäckningsmattor som är i behov av rengöring och/eller annat underhåll? Vi är specialister på att ta itu med de tuffaste utmaningarna när det gäller att återställa heltäckningsmattor och vanliga mattor från såväl fläckar som besvärande dofter. Hör av dig för en gratis offert!

Rengöra Heltäckningsmatta

Har ni en heltäckningsmatta som är i behov av att tvättas? Vi kan hjälpa er!

Tvätta Matta

Har ni tänkt tvätta en matta? Vi lovar att du kommer bli nöjd med våra konkurrenskraftiga priser.

Golvvård

Har du flera olika typer av golv som behöver underhåll? Inga problem.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Rengöra er Matta i Stockholm? Vi är kan hjälpa dig med heltäckande golvvård

  Vår expertis är golvvård

  Behöver du hjälp med fler typer av golv än sådana som är täckta av heltäckningsmattor? Inga problem. Vi har ett heltäckande tjänsteutbud som inkluderar bland annat golvslipning av trä- och stengolv, golvpolering samt utförande av reparationer och lagningar. Vi sätter mer än gärna ihop ett prismässigt fördelaktigt paket åt dig om du har flera golv som behöver underhåll.

  Pålitliga resultat med erfaren och behörig personal

  Vi är ett företag att lita på. Det gäller såväl på organisatorisk nivå som på personalnivå. Vi är ett företag med F-skattsedel och god ekonomi. På personalnivå ligger tryggheten i att alla i vår personal har flera års erfarenhet av golvvård, samt att de är certifierade och utbildade.

  Skonsam rengöring av heltäckningsmattor

  Vid rengöring av mattor och heltäckningsmattor använder vi oss i första hand av ångtvätt av industristandard i kombination med högkvalitativa rengöringsmedel. Vår utgångspunkt är utöver det att i möjligaste mån använda oss av rengöringsmedel som är miljömärkta.

  Mattor fria från fläckar och dofter

  Vi gör alltså rent både heltäckningsmattor och vanliga mattor. Detta innefattar då såklart att ta bort fläckar, men också att bli kvitt obehagliga dofter så som hund- eller kattkiss.

  Gratis prisförslag för golvvård

  Vill du ta del av en kostnadsfri offert för rengöring av mattor och/eller heltäckningsmattor? I det fallet tar du kontakt med oss. Som du kunde läsa ovan har vi vana av rengöring och annan golvvård både i hemmiljöer och offentliga miljöer. Välkommen!

  Professionell rengöring av golvmattor i Stockholmstrakten

  Vi är stolta över att kunna genomföra rengöring av mattor och heltäckningsmattor samt annan golvvård åt kunder i och runt Stockholm. Kontakta oss om du behöver hjälp i Stockholm med omnejd, våra kunder finns i bland annat Älta, Tyresö, Enskede, Mälarhöjden och Hägersten. Våra uppdragsgivare är till exempel fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

  Vi tar hand om rotavdraget åt dig som är privatkund

  Rengöring av heltäckningsmattor är en tjänst som ger dig rätt till rotavdrag, under förutsättning att du är en privat beställare som behöver hjälp med mattor i din bostad. Du måste också själv äga bostaden ifråga och inte ha utnyttjat rotavdraget till ett värde om över 50 000 kronor under det år då du anlitar oss. Har du frågor om ROT och dina möjligheter att dra nytta av det när du anlitar oss? Hör av dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här