Golvslipning av Trägolv i Stockholm

Har du ett trägolv som behöver slipas eller någon annan typ av underhåll? Vi är ett företag som är experter på just golvslipning. Rekommendationen är att väl använda trägolv ska underhållas regelbundet, någon gång per år. Detta kan vi hjälpa dig med. Ni är välkomna att höra av dig till oss för en fri offert!

Slipa Trägolv

Har du ett trägolv som är i behov av golvvård? Vi slipar, renoverar och behandlar golv.

Polera Trägolv

Vi har maskiner för att polera ert trägolv efter slipning. Det ger extra glans.

Rengöring Heltäckningsmatta

Har ni en heltäckningsmatta som är i behov av att tvättas? Vi kan hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Slipa ert Trägolv i Stockholm Vi slipar, renoverar, polerar och rengör bland annat trägolv, furugolv, klickgolv, parkettgolv m.m.

  Dammfri golvslipning med omsorg om detaljerna

  Vi har tillgång till all utrustning som krävs för att kunna återställa ditt trägolv till nyskick. Vi använder oss bland annat av bandslipmaskin och kantmaskin för den inledande golvslipningen. För ytfinishens skull avslutar vi med rondellslipmaskin. Förutom dessa använder vi oss också av kant- och hörnmaskiner. Alla kopplas in till en dammsugarenhet som gör att golvslipningen blir dammfri.

  Golvslipning i flera steg

  Vi utför alla uppdrag inom golvslipning i ett flertal steg. Dessa inkluderar vid behov reparationer av golven ifråga. Det är till exempel inte ovanligt att vi får ersätta parkettstavar eller laga sprickor. Vi gör med andra ord det som krävs för att du ska bli nöjd med slutresultatet.

  Efterbehandling av trägolv

  Efter avslutad golvslipning och eventuella reparationer kan vi förstås också utföra ytbehandling. Denna kan bestå av till exempel oljebehandling eller lackering. Förstås helt utifrån vilka önskemål du har.

  En mångsidig golvfirma

  Vi är en komplett golvfirma. Med det vill vi säga att vi utför tjänster inte bara på trägolv. Du kan också anlita oss bland annat för polering och slipning av sten- och betonggolv samt rengöring av heltäckningsmattor och mattor.

  Din expert på trägolv i Stockholmsområdet

  Vi slipar trägolv åt kunder som finns i bland annat Norrtälje, Åkersberga, Vallentuna, Täby och Järfälla. Vårt arbetsområde är med andra ord hela Stockholmstrakten. De kundgrupper vi vänder oss till inkluderar offentliga aktörer, företag, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  Du kan dra nytta av rotavdraget för golvslipning

  Golvslipning ger rätt till rotavdrag. För att du ska kunna dra nytta av avdraget behöver det vara ett golv i ditt hem som ska slipas. Du måste också själv äga bostaden. Till sist får du inte ha utnyttjat rotavdraget tidigare under året till ett värde som överstiger 50 000 kronor. Om du undrar något kring dina möjligheter till sänkt kostnad med ROT är du välkommen att kontakta oss.

  Hör av dig och få en gratis offert för golvslipning

  Om du vill få reda på hur mycket det skulle kosta att slipa ditt trägolv kan du skriva eller ringa till oss. Skriver till oss gör du antingen via e-post eller vårt kontaktformulär. Vi ger dig ett kostnadsförslag helt gratis.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här