Lägga Parkettgolv i Stockholm

Vill du fräscha upp känslan hemma med ett nytt parkettgolv? Kanske är det kontoret som behöver en ansiktslyftning? Alldeles oavsett vart du vill lägga parkettgolv är vi byggentreprenör som kan göra det åt dig. Om du har ett parkettgolv som behöver läggas och du finns i Stor-Stockholm med omnejd, hör av dig!

Specialister inom Parkettgolv

Ska ni lägga parkettgolv? Vi lägger exempelvis stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett.

Lägga Fiskbensparkett

Våra duktiga hantverkare har kompetensen som krävs för att ge dig en fiskbensparkett som lagts med den finess endast yrkeserfarenhet kan ge.

Lägga Massivt Trägolv

Våra kompetenta golvläggare hjälper er lägga massiva trägolv så som ek, furu, ask & bok!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Parkettgolv i Stockholm Vi har lång erfarenhet av golvrenoveringar och har så långt hjälpt nöjda kunder i bland annat Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Lidingö

  Parketter för alla sammanhang

  Parkett är ett golvunderlag som kombinerar framför allt två bra egenskaper: det är slitstarkt och det är snyggt. Vi lägger alla slags parkettgolv, alltid med arbetsmetoder och materialval som anpassats för underlaget och rummets klimatförutsättningar. Vi lägger exempelvis stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett. Är du osäker på vad du ska välja? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta fram till ett alternativ som både känns rätt och ger ett resultat som håller för lång tid framöver.

  Vi lägger golvet från början till slut 

  Vi tar hand om hela arbetsprocessen från att riva upp det gamla golvet till eventuell slipning av underlaget samt läggning av det nya parkettgolvet. Du behöver inte anlita separata underleverantörer för att ta hand om lika delar av jobbet. Kostnaden för hela golvbytet blir därmed lätt att överblicka.

  Trägolv är ett levande material

  Trägolv är dynamiska och flexibla. Tekniskt sett använder man termen ”hygroskopiskt material”. Det betyder att trägolv absorberar fukt från luften. Det sväller när det är fuktigt och krymper när det är torrt. Den optimala luftfuktigheten för en golvläggning ligger mellan 30-60%. Även temperaturen i rummet är viktig. Optimal temperatur för en lyckad golvläggning ligger mellan 15-23 grader. För att golvet ska vara så jämnt som möjligt krävs skickligheten att kunna avväga mellan olika rumsliga faktorer för materialvalen och så vidare. Vi hjälper dig med detta.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vill du att vi ska lägga golv i din privata bostad? Sänk kostnaden med rotavdraget 

   Om du vill att vi ska lägga parkettgolv i en bostad som du själv äger kan du sänka kostnaden för arbetet genom att utnyttja rotavdraget. Du kan då sänka den totala kostnaden med upp till 50 000 kronor. Du gör rätt i att kontakta Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att få reda på exakt hur mycket rotavdrag du har att dra av. Vi hjälper dig gärna med pappersarbetet kring avdraget, du får dessutom en detaljerad offert från oss så att du kan se exakt hur mycket du kan spara med rotavdraget.

   Vad kostar det att lägga parkettgolv i Stockholm?

   Det enkla svaret på den frågan är att det beror på. Dels beror det på förutsättningarna där golvet ska läggas, vilka materialvalen är och, kort sagt, hur lyxigt du vill ha det. Du vet att du vill ha ett nytt golv men är inte säker på vad du ska välja? Då står vi redo att ge dig goda råd. Kontakta oss så pratar vi om dina önskemål. Efteråt återkopplar vi till dig med en detaljerad offert som du får av oss helt utan krav på motprestation.

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här