Lägga Trägolv i Stockholm

Är du sugen på ett nytt, härligt trägolv? Då är vi helt rätt golvföretag för att göra jobbet. Våra duktiga golvläggare och snickare har alla kunskaper som krävs för att ge ett resultat som ger glädje för många år framöver. Hittills under vår verksamma tid har vi lagt trägolv åt nöjda kunder i Stor-Stockholm med omnejd. Ni är välkomna att höra av dig till oss för en fri offert!

Lägga Parkettgolv

Ska ni lägga parkettgolv? Vi lägger exempelvis stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett.

Lägga Fiskbensparkett

Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och tar vid i arbetsprocessen där du vill att vi ska ta vid.

Lägga Massivt Trägolv

Våra kompetenta golvläggare hjälper er lägga massiva trägolv så som ek, furu, ask & bok!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Trägolv i Stockholm Hittills under vår verksamma tid har vi lagt trägolv åt nöjda kunder i bland annat Nynäshamn, Södertälje, Tumba, Tullinge och Ekerö.

  Vi lägger trägolv enligt konstens alla regler

  När man ska lägga riktiga trägolv behöver man efterfölja en hel del rekommendationer. Till exempel ska golvplankorna acklimatiseras i minst 2 dygn i rummet där de ska läggas. Luftfuktigheten får inte överstiga 55% och det måste vara normal rumstemperatur. Om huset är nybyggt måste det varit uppvärmt och ventilerat i minst en månad innan trägolvet läggs. Vi har koll på detta och många andra finesser som krävs för att ge ett resultat av hög kvalitet.

  Totalentreprenad för ditt trägolv 

  Vi skräddarsyr alltid en lösning som motsvarar dina önskemål och kan ta vid där du önskar. För din bekvämlighets skull kan vi dock erbjuda totalentreprenad. Det betyder att vi tar hand om alla arbetsmoment, från eventuell rivning av det gamla golvet till snickeri och färdiglagt golv. Hela arbetet utförs då enligt samma höga kvalitetskrav och utan avbrott med en effektiv projektledning som säkerställer att rätt personal alltid finns på plats vid golvbytet.

  Trägolv anpassade till underlaget 

  Bland de viktigaste sakerna att ta hänsyn till för att få ett bra trägolv är att anpassa golvet till underlaget. Vi använder oss till exempel av skumplastfolie eller grålumpapp för trägolv som läggs på spånskivor eller befintliga trägolv. Lamellgolv för trägolv som läggs på betongplatta och så vidare. För varje underlag finns det ett hantverksgrepp som förhöjer slutresultatet och våra hantverkare har kunskaper om dem allihop. Att bygga bra trägolv handlar om att ha en känsla för finess och finish.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Billigare golvläggning hemma med rotavdraget

   Om du vill att vi ska lägga ett trägolv i din privata bostad som du äger så har du rätt att göra rotavdrag för jobbet. På så sätt kan du sänka totalkostnaden med upp till 30%. Gör gärna så att du kontaktar Skatteverket tidigt i planeringen för att förvissa dig om att du har rotavdrag att ta ut. När du vet detta hjälper vi dig gärna att se till att pappersarbetet kring avdraget blir korrekt utfört. Fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss.

   Vad kostar det att lägga trägolv i Stockholm?

   Just när det gäller massiva trägolv varierar priserna ordentligt beroende på materialval och andra förutsättningar. Det enklaste är att du kontaktar oss så diskuterar vi dina önskemål. Från oss får du en offert utan kostnad, som exakt specificerar alla utgiftsposter (inklusive arbetskostnaden så du kan se vad kan spara om du vill göra rotavdraget). Om du har funderingar kring vilket träslag som skulle passa bäst, eller andra metodfrågor står vi redo att svara på dem också.

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här