Epoxigolv & Härdplastbeläggning i Stockholm

Våra imponerande epoxigolv och härdplastbeläggningar skapar ett hållbart och visuellt tilltalande intryck för alla typer av industrier och företag i Stockholm

Epoxigolv & Industrigolv

Upptäck fördelarna med våra specialiserade tjänster för epoxigolv och industrigolv.

Härdplastbeläggning

Vi är stolta över att hjälpa en rad olika kunder i Stockholm, inklusive fabriker, lager, köpcentra, restauranger, sjukhus och mer.

Golvavjämning

Har ni ett golv som behöver avjämnas? Vi är rätt golvfirma för jobbet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Vi Lägger Epoxigolv & Härdplastbeläggning i Stockholm

Skapa en hållbar och attraktiv yta med våra epoxigolv och härdplastbeläggningar i Stockholm.

När behöver man tåligt golv?

Tåliga golv är en nödvändighet i en mängd olika sammanhang där golvets prestanda och hållbarhet är avgörande. I produktions- och industriella anläggningar utsätts golv för ständigt slitage från tunga maskiner, kemikalier och hög trafik. Sjukhus och vårdinrättningar måste ha golv som tål desinfektionsmedel och kan rengöras ofta utan att ta skada. Lagerlokaler med tung materialhantering och fordonstrafik måste också ha golv som är tåliga nog att klara av den belastning som detta innebär.

Be om en kostnadsfri offert

För en kostnadsfri offert och diskussion om dina önskemål, kontakta oss idag. Låt oss leverera högkvalitativa och pålitliga golvbeläggningar för din verksamhet i Stockholm.

Våra tjänster inom epoxigolv & härdplastbeläggning

  • Industrigolv för lager och produktionsanläggningar
  • Säkerhetsbeläggningar för att förebygga olyckor
  • Golvrenovering och underhåll för att förlänga livslängden
  • Härdplastbeläggningar för estetiska och praktiska ändamål

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?