Golvläggning i Stockholm

När du vill göra golvläggning i Stockholm kan du vända dig till vår skickliga golvfirma. Vi har lång erfarenhet av att lägga allt från trägolv till plastgolv i såväl privatbostäder som kommersiella lokaler. Unna dig ett snyggt golv som håller länge till ett bra pris!

Lägga Golv

Söker du en golvläggare som kan lägga vackra och tåliga golv i alla typer av rum? Vi är en golvfirma som kan lägga alla typer av golv.

Renovera & Byta Golv

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för en gratis offert med ett fast pris på arbetet. Vi finns här för dig!

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Stockholm

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för din bostad eller fastighet.

Från golvläggning till golvrenovering

Att lägga golv är inte det enda vi gör. Även golvrenovering är ett vanligt inslag i vår verksamhet. Under sådana projekt tittar våra behöriga golvläggare noggrant på ditt befintliga massiva trägolv eller fanérgolv för att se hur det kan slipas eller bli fritt från fuktskador. Privatperson? Då kan du få rotavdrag på våra tjänster.

ROT-avdrag på golvarbeten

Priset på en golvläggning, golvrenovering eller golvslipning är viktigt. Men kvalitet spelar också roll. Genom att satsa på ett kvalitativt golv och hantverk får du ett snyggt resultat utan skarvar som står sig genom åren. Glöm inte att ROT-avdrag ger ett prisvärt golv i Stockholm.

Saker våra duktiga golvläggare gör

  • Lägga trägolv: Låt våra duktiga golvläggare hjälpa dig med ektilja, furugolv, stavparkett eller mosaikparkett alternativt med fanér- och klickgolv i vackra trämönster.
  • Lägga plastmatta: Anlita vårt golvföretag för att få slitstarka plastgolv i alla tänkbara färger och mönster. Mattor i plast är snygga, tåliga och ett allt populärare alternativ.
  • Lägga klinkergolv: Ta hjälp av oss för att lägga klinkers på ytor som kräver det där lilla extra i tålighet och renlighet. Prova i hall- och köksutrymmen!

Lägg in prisvärd plastmatta i bostaden

Under ett par decennier har plastgolv sopats lite under mattan. Många har hellre velat ha parkett eller klinkers. Golv i plast gör dock återtåg i bland annat fastighetsbolags lägenheter. Dessutom är att lägga plastmatta ett billigare alternativ än att exempelvis lägga klinkers.

Kundnära golvläggning av trägolv

Det är ändå förståeligt om du väljer att satsa på ett gediget trägolv. Vi arbetar kundnära med vilket vi menar att vi tar fram en golvlösning som passar din stil och smak. Om du kontaktar oss kan du få tips på lika snygga men billigare lamellparketter.

Välkommen privatkund som fastighetsbolag

Vilka kunder arbetar vår trevliga och välrenommerade golvfirma mot? Vare sig du är privatkund, företag, bostadsrättsförening eller stiftelse kan du anlita våra kompetenta golvläggare för att få ett nytt golv som läggs med största precision.

Anlita en certifierad totalentreprenör

I egenskap av totalentreprenör inom bygg i Stockholm erbjuder vi långt fler tjänster än golvläggningar och golvrenoveringar. Vi har ett stort kontaktnät av certifierade hantverkare som i likhet med oss varken kompromissar med ett gott bemötande eller kvalitetstänk.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?