Lägga golv.se

Lägga Laminatgolv i Stockholm

Är du en privatperson eller representerar du en förening eller ett företag som är i behov av golvläggning? Då har du hittat rätt. Vi är en golvfirma med lång yrkeserfarenhet av alla typer av golvläggning. Om du behöver lägga laminatgolv och vill få det utfört av professionella golvläggare är du välkommen att höra av dig till oss för att få en offert helt utan kostnad.

Specialist inom Lamellparkett

Ska ni lägga Lamellparkett? Vi lägger i alla olika slags träslag & behandlingar.

Lägga Klickparkett

Laminatgolv kategoriseras som ett så kallat ‘klickgolv’, vilket är ett billigt & bra alternativ.

Massiva Trägolv & Parkett

Våra kompetenta golvläggare hjälper er lägga massiva trägolv som parkett!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Laminatgolv i Stockholm

Vi är verksamma i Stor-Stockholm och räknar i nuläget nöjda kunder i bland annat Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Gustavsberg och Älvsjö.

Laminatgolv med hållbart resultat

Laminatgolv kategoriseras som ett så kallat ‘klickgolv’, vilket innebär att det är relativt enkelt att lägga. Golvtypen läggs “flytande” över underlaget, vilket betyder att det varken limmas eller spikas fast. Även om det är tillsynes enkelt att lägga laminatgolv får du ett betydligt bättre resultat om golvet läggs av proffs. Det finns nämligen en hel del faktorer att ha i åtanke som påverkar utfallet.

Ett nytt laminatgolv höjer både det ekonomiska värdet och bruksvärdet 

Ett nytt fräscht golv förhöjer verkligen känslan av rummet där det läggs. Det ökar därför bruksvärdet av rummet. Att byta till nytt laminatgolv är också ett sätt att höja värdet på en fastighet, exempelvis inför en försäljning. När vi utför golvläggningar kan du alltid se på det som en värdehöjande investering.

Vi har den praktiska vanan som krävs 

Att få ett gediget resultat vid läggning av laminatgolv handlar om att göra en avvägning mellan olika faktorer. Ett laminatgolv kan läggas direkt på ett redan existerande trä- eller plastgolv. Det enda kravet är att underlaget är plant, rent och torrt. För bästa resultat lägger vi laminatgolv med ett mellanrum mellan väggarna och golvet. Detta för att svara mot träets egenskaper som ett material som sväller och krymper beroende på temperatur och luftfuktighet. Riktigt bra finish handlar om att ständigt bära de där små justeringarna i åtanke.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Kan jag få rotavdrag för en golvläggning?

Ja, du kan sänka kostnaden för en golvläggning med upp till 50 000 kronor förutsatt att arbetet utförs i en bostad som du äger. Rotavdraget dras på arbetskostnaden för en hushållsnära tjänst, du kan alltså inte göra avdrag för materialkostnader eller dylikt. Om du kontaktar oss får du en offert där alla utgiftsposter finns redovisade, du kan i och med det enkelt se hur mycket du kan dra av, och spara, med hjälp av rotavdraget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

Om du har ett golv som behöver bytas, varför traska omkring på det längre än nödvändigt? Hör av dig till oss redan idag så pratar vi om dina önskemål. Om du har funderingar över vilken typ av laminatgolv du vill ha (sett till mönstring och så vidare) kan vi självfallet hjälpa dig med det också. Så snart vi kan återkopplar vi till dig med en offert som du får helt gratis och utan något krav på motprestation från din sida. Om du tycker om det konkurrenskraftiga pris vi ger dig och väljer att gå vidare med oss sätter vi igång arbetet så snart det passar dig bäst.

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?