Golvbyten i Stockholm

Dags att göra golvbyten i Stockholm med omnejd? Vårt välrenommerade golvföretag utför golvläggning, golvslipning och golvrenovering i hela Stockholmsområdet. Vi är likaså en heltäckande totalentreprenör med ett stort kontaktnät inom bygg och hantverk.

Byta Golv

Vi byter alla typer av golv: furu, klickparkett, lamellparkett, stavparkett, plastmatta samt klinkergolv.

Renovera Golv

Vi arbetar direkt mot både privatkunder, fastighetsägare och byggföretag för att renovera golv.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Byter Golv i Stockholm

Kontakta oss idag! Vi lämnar ett gratis kostnadsförslag som är skräddarsytt!

Låt oss hjälpa dig med golvbyten i Stockholm

Vilka typer av golvbyten och -reparationer gör våra noggranna och skickliga golvläggare? I princip alla former. Vare sig du vill få ett nytt massivt trägolv eller plastmatta kan vi ordna detta. Har du ett fuktskadat eller repigt golv? Inga problem! Det här löser vi.

En erfaren och serviceorienterad golvfirma

Det sägs mycket gott om vår erfarna, kunniga och etablerade golvfirma i Stockholm. Omdömena lyder att vi är lojala och punktliga, drivna experter, trevliga och serviceorienterade med mera. Som golventreprenör står vi för ett solitt kvalitetstänk.

Hantverk våra proffsiga golvläggare gör

  • Byta golv: Låt oss hjälpa dig med golvläggning som att byta till klinkergolv, klickparkett, lamellparkett, fanérgolv eller plastgolv.
  • Renovera golv: Anlita oss för att hjälpa dig renovera golv vid fukt eller repor. Vi lagar allt från stavparkett till mosaikparkett så att trägolvet blir som nytt.
  • Slipa golv: Boka oss för en golvslipning av såväl massiva trägolv som laminatgolv. Det finns goda möjligheter att reperara bland annat ektilja och furugolv.

Få hjälp av en totalentreprenör inom bygg

Vår kunskap och erfarenhet är inte bara begränsad till golvbyten i Stockholm. I egenskap av totalentreprenör kan vi åta oss nästan hur stora eller små projekt som helst. Vi roddar bygg- och renoveringsprojekt från början till slut, men anlitas även flitigt av andra byggföretag.

Skräddarsydda golvbyten i olika fastigheter

Bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, stiftelser och villaägare hör till våra vanliga kunder. Från privata attefallshus till kommersiella kontorsbyggnader – vi gör helt enkelt golvbyten i alla tänkbara fastigheter. Självklart skräddarsyr vi golvläggningen utifrån dina behov.

Byta golv för ett helt, rent och snyggt intryck

När är det vanligt att byta golv? I de fall när golvet blivit så fuktskadat att inget annat än golvbyte är möjligt eller när man vill förnya hemmet genom att lägga in ett sprillans nytt trägolv, klinkergolv eller plastmatta. Ett parkettgolvs mönster kan ändra ett rums utseende helt.

Kontakta oss för skräddarsydda golvlösningar

Om du går i tankar på att göra ett golvbyte är du varmt välkommen att kontakta oss för att bolla idéer. Som golvspecialister kan vi helt enkelt golv, må det vara att lägga in ett enkelt klickgolv eller ett mer komplicerat massivt trägolv.

Privatpersoner kan få ROT på våra tjänster

Hör av dig till våra kompetenta och lyhörda golvläggare för ett kundnära utbyte kring golvläggning eller golvrenovering i ditt hem eller fastighet. Tillsammans tar vi fram en kostnadsfri offert. Privatperson? Då kan du få rotavdrag på utfört arbete.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?