Slipning av Betonggolv i Stockholm

Har du ett betonggolv som är i behov av golvvård? Vi slipar, renoverar och behandlar betonggolv i allt från industri- och butiksmiljöer till garage och dylikt. Vi är en pålitlig och prisvärd firma som blivit långvariga i branschen tack vare vår förmåga att leverera högkvalitativa slutresultat till våra kunder. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Slipa Betonggolv

Vi slipar betonggolv i alla sorters inomhusmiljöer i och runt Stockholm.

Polera Betonggolv

Vi har maskiner för att polera ert betonggolv efter slipning. Kontakta oss idag!

Golvunderhåll

Har ni ett golv som behöver golvvård? Vi renoverar och slipar alla typer av golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Slipa ert Betonggolv i Stockholm? Hör av dig till oss via telefon eller genom att skriva om du vill ha ett kostnadsfritt prisförslag för slipning av betonggolv

  En firma för heltäckande golvvård

  Vi slipar, renoverar, polerar och rengör bland annat betonggolv. Dessa är våra tjänster inom golvvård:

  • Slipning av betong-, marmor- och stengolv
  • Polering av betonggolv
  • Laga och renovera betonggolv
  • Ytbehandling och rengöring

  Dammfri golvslipning

  När vi slipar golv och utför andra typer av underhåll av golv gör vi det alltid med en strävan att påverka omgivningen så lite som möjligt. Våra golvslipar ansluts till en dammsugarenhet. Detta bidrar förstås till att minska stöket kring golvslipning men minimerar också risken för att hälsa ska påverkas.

  Certifierad personal tar hand om ditt golv

  För din trygghets skull och för att vi ska kunna leverera så hög kvalitet som möjligt är vår personal certifierad, behörig och erfaren. Sammantaget betyder detta att vi kan ge våra kunder kompletta lösningar för betonggolv. Det inkluderar då möjligheten att utföra reparationer och underhåll, utöver golvslipningen, vid behov.

  Din golvspecialist i Stockholm

  Merparten av våra kunder inom slipning av betonggolv är bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare men vi jobbar självklart också åt privatkunder. Vi jobbar i Stockholms innerstad i områden som Vasastan, Östermalm, Kungsholmen och Gamla Stan såväl som i kommuner i omnejden, till exempel Lidingö, Nynäshamn och Södertälje.

  ROT-avdrag för slipning av betonggolv

  Hänger ditt garage ihop med din bostad, och har det ett betonggolv som behöver underhåll? Du som är privatkund har möjligheten till sänkt kostnad för golvslipning med hjälp av rotavdraget. Det innebär att ditt pris för golvslipningen kan prissänkas med upp till 30 procent. Avdraget är möjligt för dig om det gäller hantverkstjänster i din privatägda bostad och om du inte tagit ut rotavdrag till maxgränsen på 50 000 kr inom innevarande år.

  Hör av dig för prisuppgifter

  Vi återställer betonggolvet så att det blir som nytt. Har du frågor till oss? Vill du få reda på hur mycket det skulle kosta att återställa ditt betonggolv? Då välkomnar vi dig att kontakta oss. Berätta för oss vilken typ av miljö golvslipningen ska ske i och hur stort golvet är. Så snart vi kan hör vi av oss till dig med ett gratis kostnadsförslag. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här