Golvrenovering i Stockholm

Ska du göra en golvrenovering i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vår välrenommerade golvfirma har lång erfarenhet av att renovera befintliga och lägga nya golv. Faktum är att vi är kända för vår noggrannhet, precision och för vårt goda bemötande.

Renovera Golv

Låt oss hjälpa dig renovera massiva trägolv som ektilja och furu, klickparkett, lamellparkett, stavparkett, plastmatta samt klinkergolv

Slipa & Polera Golv

Låt oss ta en titt på ditt befintliga golv och se hur vi kan göra en slipning av repor och skarvar.

Lägga Golv

Behöver ni lägga ett helt nytt golv? I så fall hjälper vi gärna till!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Golv i Stockholm

I egenskap av totalentreprenör erbjuder vi långt fler tjänster än golvläggningar och golvrenoveringar.

Prisvärd golvrenovering i Stockholm

Att renovera golvet är oftast ett prisvärt alternativ till att lägga nytt. Om du har massiva trägolv som ektilja eller furugolv är det enkelt att slipa dem. Även parkett som mosaikparkett eller stavparkett kan piffas till genom golvslipning.

Välj vårt golvföretag för följande tjänster

  • Låt våra golvläggare hjälpa dig renovera golvet vid exempelvis fuktskador eller slitage.
  • Anlita oss för att slipa massiva trägolv eller parkettgolv så att de blir som nya.
  • Boka våra skickliga golvläggare för att lägga in allt från klinkergolv till plastgolv.

Heltäckande totalentreprenör inom bygg

Inga projekt är för stora eller små för vårt golvföretag i Stockholm med omnejd. Vi är en totalentreprenör inom bygg och hantverk. Som sådan kan vi åta oss stora fastighetsprojekt inom byggbranschen. Vi arbetar mot bostadsrättsföreningar och byggföretag.

Rotavdrag på golvläggning och golvrenovering

Våra privatkunder ligger oss varmt om hjärtat. Golvrenoveringar och golvläggningar utför våra duktiga och punktliga golvläggare även i villor, fritidshus samt i attefallshus. Privat fastighetsägare? Då kan du få rotavdrag på våra tjänster inom bygg och renovering.

Kompetent stöd när du ska renovera golvet

Vårt kompetenta golvläggningsteam tar gärna en titt på ditt projekt. Kanske är du själv i valet och kvalet om du ska lägga in ett nytt golv eller renovera ett redan befintligt golv? Vi bollar gärna tillsammans och vad du än kommer fram till stöttar vi hela vägen.

Billigt golv i form av kvalitativ plastmatta

Massiva trägolv, lamellparkett och klinkergolv har varit i ropet i ett par decennier. På senare tid har dock de gamla hederliga plastmattorna åter blivit populära. Om du ska lägga in ett nytt golv kan en plastmatta vara ett prisvärt alternativ till golv i de dyrare materialen.

Snygga och skarvlösa golv från våra golvläggare

Vare sig du väljer en golvläggning, golvrenovering eller golvslipning i Stockholm ser vårt lojala och noggranna team till att du får en förstklassig finish. Detta innebär bland annat ett snyggt slutresultat utan skarvar, om du så önskar.

Kostnadsfri offert inför en golvrenovering

Tänk på att du oftast kan slipa och fixa till trägolv och klickgolv eftersom dessa golvvarianter har tillräckligt tjocka trälager. Så innan du bestämmer dig för att skeppa det gamla golvet kan det vara värt att kontakta oss för en första titt och kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?