Slipning av Stengolv & Marmor i Stockholm

Vi är kan hjälpa dig med heltäckande golvvård i Stockholm. Bland tjänsterna vi utför finns rengöring, polering, slipning och renovering av sten- och marmorgolv. Vi återställer ditt stengolv till det skick du önskar, med utgångspunkten att du ska få ett golv som i princip är i samma skick som när det var nytt. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Slipa Stengolv

Vi polerar golv i sten och marmor i alla typer av inomhusmiljöer i och runt Stockholm.

Polera Marmorgolv

Vi har maskiner för att polera ert marmorgolv efter slipning. Det ger extra glans.

Golvvård

Har ni ett golv som behöver underhåll? Vi renoverar och slipar alla typer av golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Slipa ert Stengolv i Stockholm?

Vi slipar, renoverar, polerar & underhåller bland annat marmor, betong, natursten & stengolv

Våra tjänster inom golvvård av stengolv

Dessa är några av de olika tjänster vi kan hjälpa dig med inom stengolv.

  • Golvslipning – marmor-, sten- och betonggolv
  • Golvpolering
  • Lagningar & renoveringar
  • Behandling och grovrengöring

Skickliga golvslipare i Stockholm

Vår yttersta strävan är nöjda kunder. Detta åstadkommer vi genom att ta oss an alla uppdrag med samma stora noggrannhet. Alla arbetsmoment utförs av erfaren och utbildad personal vilket innebär att du får resultat av högsta branschstandard. Vi använder utöver det material och utrustning från de bästa leverantörerna. Sammantaget betyder det att ingenting blir halvdant gjort när vi hjälper dig.

Reparationer och underhåll

Vi är ett komplett företag för hjälp med stengolv. Det betyder att vi inte bara slipar stengolv. Vid behov utför vi också reparationer, till exempel lagningar av sprickor och andra skador. Vi har som vi nämnde tidigare enbart utrustning av högsta kvalitet. För golvslipning innebär detta en stor uppsättning slipmaskiner inklusive hörn och kantmaskiner för att komma åt även skrymslen och vrår. Ditt stengolv kommer helt enkelt bli som nytt igen.

Din Stockholmsbaserade golvfirma

Vår hemort är Stockholm och det är där och i omnejden vi jobbar. Du kan med andra ord höra av dig till oss om du behöver hjälp med ett stengolv i till exempel Djursholm, Danderyd, Sollentuna, Solna eller Sundbyberg. De flesta av våra kunder inom stengolv är företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar men du är förstås hjärtligt välkommen att kontakta oss också som privatkund.

Som privatkund kan du få rotavdrag

En stor fördel för dig som vill anlita oss för privat räkning är att du under vissa förutsättningar kan dra nytta av rotavdraget. Du kan få sänkt kostnad om du vill slipa, renovera eller polera ett stengolv i din bostad. Du måste själv äga bostaden, vara folkbokförd där och får inte ha utnyttjat rotavdraget överstigande 50 000 kronor under innevarande år. Om du undrar något kring ROT och vilka möjligheter du har att dra nytta av det för golvslipning kan du kontakta oss.

Vi hjälper dig återställa stengolvet

Hör av dig till oss via telefon eller genom att skriva om du vill ha ett kostnadsfritt prisförslag för slipning av stengolv.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?