Kontakta Golvläggare i Stockholm

Golvläggaren i Stockholm är ett golvföretag som utför allt golvläggning i hela Stockholmsområdet. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och tar vid i arbetsprocessen där du vill att vi ska ta vid. För enkelhetens skull kan du dock anlita oss för hela golvläggningen, vi tar då hand om alla arbetsmoment från början till slut.

Läggning av Trägolv

Är du sugen på ett nytt, härligt trägolv? Då är vi helt rätt golvföretag för att göra jobbet.

Läggning av Laminatgolv

Ett nytt fräscht golv förhöjer verkligen känslan av rummet där det läggs. Det ökar därför bruksvärdet av rummet.

Läggning av Parkettgolv

Ska ni lägga Parkettgolv? Vi lägger bl.a. stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Professionella & kunniga golvläggare i Stockholm

Kostnadsfri vägledning och hembesök

Previous slide
Next slide

Behöver ni hjälp med golvläggning?
Vi lägger alla slags golv!

Det finns många olika typer av golv att välja bland och det kan vara svårt att välja både sett till utseende och vilken typ av golv som passar bäst för olika sammanhang. Vi har stor vana av att med hänsyn olika faktorer komma fram till vilken golvtyp som fungerar bäst för ett givet sammanhang och hjälper dig gärna att hitta rätt. Kanske en klassisk fiskbensparkett för vardagsrummet? Eller Hercules-, Tegel- eller Holländskt-parkett som blir ännu lyxigare med en nedfräst list i jatoba?

Certifierade golvläggare som kan golv

Alla våra hantverkare har gedigen yrkeserfarenhet, behörighet och certifieringar för sina respektive yrkesområden. Utöver det gör vi vårt yttersta för att alltid ligga i framkant när det gäller kunskaper om nya arbetsmetoder och material. Självklart har vårt företag F-skattsedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att få ett resultat du blir nöjd med.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?