Kontakta Golvläggare i Stockholm

Golvläggaren i Stockholm är ett golvföretag som utför allt golvläggning i hela Stockholmsområdet. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och tar vid i arbetsprocessen där du vill att vi ska ta vid. För enkelhetens skull kan du dock anlita oss för hela golvläggningen, vi tar då hand om alla arbetsmoment från början till slut

Läggning av Trägolv

Är du sugen på ett nytt, härligt trägolv? Då är vi helt rätt golvföretag för att göra jobbet.

Läggning av Laminatgolv

Ett nytt fräscht golv förhöjer verkligen känslan av rummet där det läggs. Det ökar därför bruksvärdet av rummet.

Läggning av Parkettgolv

Ska ni lägga Parkettgolv? Vi lägger bl.a. stav-, lamell-, klick- och mosaikparkett.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Behöver ni hjälp med golvläggning? Vi lägger alla slags golv!

  Det finns många olika typer av golv att välja bland och det kan vara svårt att välja både sett till utseende och vilken typ av golv som passar bäst för olika sammanhang. Vi har stor vana av att med hänsyn olika faktorer komma fram till vilken golvtyp som fungerar bäst för ett givet sammanhang och hjälper dig gärna att hitta rätt. Kanske en klassisk fiskbensparkett för vardagsrummet? Eller Hercules-, Tegel- eller Holländskt-parkett som blir ännu lyxigare med en nedfräst list i jatoba?

  Professionella & kunniga golvläggare i Stockholm Kostnadsfri vägledning och hembesök

  Certifierade golvläggare som kan golv

  Alla våra hantverkare har gedigen yrkeserfarenhet, behörighet och certifieringar för sina respektive yrkesområden. Utöver det gör vi vårt yttersta för att alltid ligga i framkant när det gäller kunskaper om nya arbetsmetoder och material. Självklart har vårt företag F-skattsedel och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att få ett resultat du blir nöjd med.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom golvläggning till privatpersoner. Våra erfarna golvläggare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi har under åren hjälp flera hundra fastighetsägare med deras golvläggning. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig

   Bostadsrättförening

   En av våra vanligaste arbetsuppgifter är golvprojekt till bostadsrättsföreningar. Om ni behöver hjälp med enstaka projekt eller mer omfattande kontakta oss gärna.

   Företag

   Söker ni en ny underentreprenör? Vi har efter flera år inom byggbranschen etablerad ett kontaktnät av seriösa hantverkare. Kontakta oss gärna för framtida samarbeten!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här