Hårdbetong & Industrigolv i Stockholm

Vårt erfarna byggföretag i Stockholm är ett utmärkt val för dig som är i behov av tjänster inom betong- och golvläggning. Oavsett om du är en privatperson, bostadsrättsförening, fastighetsägare eller ett företag, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att skapa prisvärda och hållbara golv.

Lägga Hårdbetong

Vi lägger hårdbetong till industrier, företag, fastighetsägare och butiksägare!

Lägga Industrigolv

Vår erfarna golvfirma är ett bra val för dig som är i behov av prisvärda tjänster inom indistrigolv.

Lägga Epoxigolv

Våra epoxigolv innehar hållbarhet mot tung belastning, kemikalier och slitage.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Bra Golvläggare inom industrigolv & Hårdbetong i Stockholm

Utöver gjutning och slipning erbjuder vi även en rad andra tjänster som skyddande golvbeläggningar, mönsterbehandlingar och reparationer.

Totalentreprenör med flexibilitet och gedigen expertis

Vi är mer än bara golvläggare. Som totalentreprenörer kan vi ta hand om hela byggprocessen eller bara de specifika delarna du behöver. Vår erfarenhet och kompetens gör oss till en garant för ett smidigt projekt som håller de uppsatta tidsramarna. Våra tjänster sträcker sig över hela Stockholm och inkluderar bland annat gjutning, slipning, färgbehandling och skyddsbeläggningar.

Kvalitet är nyckeln till pålitliga golv

Vi sätter alltid hög kvalitet i centrum för vårt arbete. Med lång erfarenhet av framgångsrika renoveringsprojekt i Stockholm kan du lita på oss för att leverera golv som överträffar dina förväntningar. Vi har också ett brett kontaktnät av pålitliga hantverkare inom alla yrkesgrupper, vilket säkerställer att ditt projekt utförs med precision och professionalism.

Spara pengar med hjälp av ROT-avdraget

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma. Detta innebär skattelättnader och en möjlighet att spara pengar på dina renoveringsprojekt. Så varför inte komma igång? Kontakta oss idag för rådgivning och en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?