Lägga Fiskbensparkett i Stockholm

Få golv ger en lika lyxig och rejäl känsla som en snygg fiskbensparkett. När det gäller såpass fina och lyxiga golv finns det inget utrymme för kompromisser. Därför gör du rätt i att anlita oss, en professionell golventreprenör, för att ge dig ett resultat med den höga kvalitet och finish som en fiskbensparkett förtjänar. Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert.

Lägga Stavparkett

Ska ni lägga stavparkett? Vi lägger i alla slags olika mönster!

Massiva Trä & Parkettgolv

Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och tar vid i arbetsprocessen där du vill att vi ska ta vid.

Lamell- & Klickparkett

Våra kompetenta golvläggare hjälper er lägga både lamell- & klickparkett!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Fiskbensparkett i Stockholm Vi är verksamma i Stor-Stockholm och några av våra nöjda kunder hittar du i bland annat Enskede, Mälarhöjden, Hägersten, Huddinge och Haninge!

  Vi kan fiskbensparkett

  Beroende på vilken typ av golv det handlar om kan en golvläggning se tillsynes enkel ut. Det är dock ett hantverk som blir bättre med erfarenhet. När du anlitar oss får du hjälp av en byggfirma som tar jobbet från start till mål. Vi tar hand om alla moment som krävs för att ge ett resultat av hög kvalitet. Från förbehandling av undergolvet till mattläggning av eventuella dämpningsmattor av linoleum eller liknande material.

  Vi har koll på förutsättningarna

  Våra duktiga hantverkare har kompetensen som krävs för att ge dig en fiskbensparkett som lagts med den finess endast yrkeserfarenhet kan ge. Vi tittar bland annat på förankringsmetoden för golvet, där kan man till exempel använda lim för att ge golvet en stum känsla, eller spik för att ge det mer svikt. Vi tar också i beaktande luftfuktighet och temperatur och anpassar konstruktionen efter dem. Detta för att golvet inte ska svikta eller bukta.

  En totalentreprenör för hela jobbet 

  Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och tar vid i arbetsprocessen där du vill att vi ska ta vid. För enkelhetens skull kan du dock anlita oss för hela golvläggningen, vi tar då hand om alla arbetsmoment från början till slut. Hela arbetet utförs de enligt samma höga kvalitetskrav och av samma erfarna arbetslag. Vi ordnar: 

  • Ytbehandling och slipning
  • Sophantering och transport
  • Snickeriarbeten (trösklar och lister)
  • Undergolv

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 414
   Mail: offert@lägga-golv.se

   Sänk kostnaden för din golvläggning med rotavdraget 

   Om du vill att vi ska lägga fiskbensparkett i din privata bostad och den ägs av dig, då har du rätt att använda dig av rotavdraget. Du kan då dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget dras på arbetskostnaden. När du får en offert från oss specificerar vi alla utgiftsposter: material- och arbetskostnader. Du kan i och med det enkelt se hur mycket pengar du kan spara genom att använda dig av rotavdraget.

   Vad kostar det att lägga fiskbensparkett i Stockholm? 

   Det är en bra fråga och du är välkommen att höra av dig till oss för att få ett kostnadsförslag helt utan kostnad. Vid lite större uppdrag är vi glada om vi kan få komma och undersöka förutsättningarna för uppdraget på plats. Även i det fallet landar vi i en offert som du får utan kostnad och utan krav på motprestation. Om du vet att du vill byta till fiskbensparkett men inte är säker på vilken, eller vilka arbetsmetoder som kan tänkas fungera bäst kan vi självklart hjälpa dig också med de frågeställningarna.

   Vanliga frågor Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för golvläggning?

   ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

   Vilket underlag är bäst för golv?

   Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!

   Yvon E, Bromma

   Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.

   Nils L, Solna

   Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

   Sam O, Hallonbergen

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Trägolv till Lägenhet. Barkaby

   Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

   Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

   Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

   Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

   Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 414
    Mail: offert@lägga-golv.se

    Offert? Klicka här