Golvpolering Stengolv & Marmor i Stockholm

Vi polerar golv i sten och marmor i alla typer av inomhusmiljöer i och runt Stockholm. Stengolv är ett av våra specialistområden och du kan räkna med att du kommer att få ett slutresultat att vara mycket nöjd över om du anlitar oss för golvpoleringen. Vi erbjuder fri offert.

Polera Stengolv

Vi genomför all golvpolering i så många steg som krävs för att uppnå önskat resultat.

Polera Marmorgolv

Vi återställer marmorgolv så att det blir som nytt. Har du frågor till oss?

Golvslipning

Har ni ett golv som behöver golvslipning? Vi renoverar & slipar alla typer av golv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Slipa ert Stengolv i Stockholm

Vi slipar, renoverar, polerar & underhåller bland annat marmor, betong, natursten & stengolv

Golv så blanka att du kan spegla dig i dem

Med vår uppsättning av polermaskiner kommer vi helt säkert åt att polera hela golvet, från den huvudsakliga golvytan till skrymslen och vrår. Vi genomför all golvpolering i så många steg som krävs för att uppnå önskat resultat, inklusive efterbehandling med golvpolish.

Din specialist för komplett golvvård

Vi har expertis inom alla typer av golv. Förutom att få hjälp av oss med golvpolering kan vi också utföra bland annat reparationer och renoveringar, golvslipning samt rengöring av heltäckningsmattor. Har du flera olika typer av golv som behöver underhåll? Inga problem, kontakta oss så ser vi till att ge dig ett fördelaktigt paketpris.

Behörig och erfaren personal för bästa resultat

Oavsett vad du behöver hjälp med när det gäller renoveringar, byggtjänster och annat underhåll är det alltid tryggt om tjänsterna utförs av erfaren och certifierad personal. I vårt företag jobbar enbart personal som har erfarenhet och utbildning inom deras olika expertisområden.

Skickligt genomförd golvpolering i Stockholmsområdet

Vi är en stolt utförare av olika typer av golvvård, inklusive polering av marmor- och stengolv i Stockholm med närområde. Till exempel har vi tagit uppdrag från kunder i Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Gustavsberg och Älvsjö. Vilka är våra uppdragsgivare? Bland annat fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

ROT-avdrag för golvpolering

Sten- och marmorgolv är förhållandevis sällsynta inomhus i privata bostäder, men de förekommer förstås. Om du har önskemål om att få hjälp med att polera ett stengolv i din bostad är det värt att nämna att du kan vara berättigad till ROT-avdraget. Du får gärna höra av dig till oss om du har frågor om dina möjligheter till sänkt kostnad med ROT när du anlitar oss.

Kostnadsfri offert för golvpolering

Om du har någon typ av stengolv som behöver poleras vill du förstås veta vad det skulle kosta. Vi lovar att du kommer bli nöjd med våra konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss, du kan ringa eller skriva, så återkopplar vi snarast möjligt med ett gratis kostnadsförslag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?