Lägga Klinkers i Stockholm

Om du vill se till att ditt golv blir både hållbart, snyggt och modernt så är det klinkers som du ska välja. Med klinkers får du ett golv som är tidlöst och lätt att sköta och som passar utmärkt till hallen, badrum eller tvättstuga. Den som önskar kan naturligtvis använda sig av klinkers i andra rum också. Ta hjälp av våra seriösa och skickliga plattsättare i Stockholm och skapa dig drömhemmet som du alltid längtat efter.

Kakelsättning

Ska ni lägga kakel? Vi lägger exempelvis mosaik, natursten & klinkers!

Plattsättning

Våra plattsättare hjälper dig med allt inom plattsättning!

Golvläggning Våtrum

Våra kompetenta golvläggare är auktoriserade för golvläggning i våtrum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Klinker i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av Platt- & Kakelsättning och har hjälpt nöjda kunder i hela Stor-Stockholm

Klinkerplattor ger ett snyggt och elegant resultat 

Idag är det många som strävar efter att skapa ett hem som inte bara är snyggt och elegant, utan som också är mycket lättstädat och praktiskt. Det är precis den kombinationen du får när du väljer klinkerplattor. Klinker kan du använda dig av i alla rum som du själv önskar och de fungerar även bra i garaget för den som vill fräscha upp även här. Slå oss en signal så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa ett golv som du verkligen kommer vara nöjd med.

Kostnadsfri offert och rådgivning

 Det första steget vid en renovering är att sätta en budget för hur mycket det får kosta, men om du inte vet priserna för golvläggning kan det vara svårt att sätta ett belopp som verkligen är hållbart. Vi bryr oss om våra kunder och vill att du ska få ett fast pris när du väljer att använda dig av oss. Därför ser vi till att alltid erbjuda dig en kostnadsfri offert när du vill anlita oss för klinkergolv, trägolv, lamellparkett eller vad helst det nu må vara.

Din golvläggare i Stockholm

Vi vill kunna nå ut till så många som möjligt med vår expertis inom golv och därför ser vi till att erbjuda våra tjänster till alla typer av kundgrupper. Det betyder att både företagare, BRF:er och privatpersoner kan använda sig av oss. Vårt arbetsområde är också mycket stort och vi tar oss mer än gärna an uppdrag inom hela Storstockholm. Det betyder att du kan anlita oss om du bor i Norrtälje, Kungsängen, Enköping eller Bro, men också om du bor i Älvsjö, Farsta, Vasastan, Södermalm eller Hägersten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Bekymmersfri golvläggning för dina behov

Att lägga golv är ingen enkel uppgift och det krävs både kunskap och utbildning för att det ska bli helt rätt. Vi hjälper dig att välja ut ett material som passar och finns med dig från början till slut. Det är tack vare vår totalentreprenad som vi kan erbjuda detta. Skulle det vara så att du vill utföra delar av din golvläggning själv kan vi även hjälpa till vid enstaka arbetsmoment.

Sänk kostnaderna för klinkers med ROT-avdraget 

Som privatperson har du rätt att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar hantverkare, snickare eller golvläggare till din bostad. När du kontaktar vårt byggföretag och bokar en golvläggning tar vi ditt personnummer. Sen sköter vi hela kontakten med Skatteverket och du får en faktura som redan är reducerad och klar. ROT-avdraget ger dig rätt till 30 % rabatt på den totala arbetskostnaden.

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?