Lägga golv.se

Golvläggare i Dalarna

Med vår lokala golventreprenad i Dalarna blir det lätt för dig att få fina och hållbara golv. Vår golvfirma har hjälpt många privatpersoner, företag och fastighetsägare som vill lägga nya golv, renovera befintliga eller reparera golv som blivit skadade.

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi är experter på att lägga golv och erbjuder högkvalitativa material för både plast och trägolv.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Dalarna

Kontakta oss idag för en fri offert så hjälper vi dig!

Golvläggare i Dalarna

Du hittar oss lokalt i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Hör av dig till oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att beställa en gratis offert på just ditt projekt.

Golvläggning för alla kunder

Vi hjälper kunder inom alla kundgrupper med att få fina och fräscha golv. För dig som är fastighetsägare eller företagare kan vi se till att dina lokaler blir som nya igen. Vi kan t.ex. se till att renovera golvet i trapphuset med golvslipning, men vi kan också byta golv i hyreslägenheter eller på kontor, restauranger och i butiker. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Golvfirma med fokus på kunden

När du väljer golvfirma är det viktigt att du satsar på en som lägger fokus på kundens önskemål och behov. Vår golvfirma i Dalarna ser alltid till att du får vara med och bestämma över projektets gång. Vi kommer med råd och vägledning, men det är du som bestämmer om du vill genomföra golvrenovering, golvreparation, golvläggning eller golvbyte. Naturligtvis är det även du som väljer vilket golvmaterial du vill använda. Vi erbjuder:

  • Stavparkett
  • Parkett
  • Furugolv
  • Massiva trägolv
  • Ekgolv
  • Lamellgolv
  • Plastmatta
  • Klinker
  • Mosaikgolv

Totalentreprenad i egen regi

Visste du att du kan anlita oss för mer än bara golvläggning och golvrenovering? Vi är experter på golv och golvbyten, men vi fungerar även som totalentreprenad i egen regi. Det innebär att du slipper anlita flera olika byggföretag för att ro ditt projekt i hamn. Här finns både duktiga golvläggare och kompetenta målare, men vi har även behöriga elektriker, certifierade VVS-montörer, snickare, takläggare och plåtslagare. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?