Lägga golv.se

Golvläggare i Göteborg & Västra Götaland

Med våra duktiga golvläggare kan du inte bara få ett hem som känns mer modernt och stilrent, utan du får också ett smidigt och enkelt sätt att höja värdet på din fastighet. Kontakta våra serviceinriktade golvläggare idag för att boka in ett gratis platsbesök!

Lägga Golv

Vi gör det enkelt för dig att fräscha upp din fastighet, din BRF eller ditt företag!

Renovera & Byta Golv

Vi kan också hjälpa dig som vill ha fina golv i ditt privata hem, t.ex. i ditt radhus, lägenhet eller villa.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Västergötland

Kontakta våra serviceinriktade golvläggare idag för att boka in ett gratis platsbesök!

Professionell golvläggning på dina villkor

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg och att det är dina önskemål och behov som står i fokus. Vi har därför tagit fram bra helhetslösningar som passar de allra flesta kunder och fastighetstyper. Naturligtvis kan vi även skräddarsy lösningar efter dina unika behov. Vi erbjuder:

  • Golvläggning och golvrenovering
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Gratis offerter och platsbesök
  • Heltäckande ansvarsförsäkring
  • Skräddarsydda lösningar
  • Golvreparation och golvbyte
  • Golvslipning

Din lokala golvfirma i Västra Götaland

Vi finns tillgängliga i ett mycket stort område i Västra Götaland. På så sätt kan vi se till att vi kan erbjuda våra golvtjänster till så många som möjligt. Du hittar oss i Göteborg, Herrljunga, Svenljunga, Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

Anlita vår golventreprenad med ROT-avdrag

Vill du ha hjälp med golvrenovering, golvreparation eller golvbyte i din privata bostad? Då har du rätt att använda dig av ROT-avdraget och på så sätt sänka dina kostnader. Du får sammanlagt 50.000 kronor om året att nyttja och kan reducera din faktura med maximalt 30 %. Vi tar naturligtvis hand om hela ansökan åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och få en så bekymmersfri golvrenovering som möjligt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?