Lägga golv.se

Golvläggare i Östergötland

Letar du efter en lokal byggfirma i Östergötland? Då har du kommit helt rätt! Med vår golventreprenad kan du enkelt lägga nya och fina golv i lägenheter, hus, kontor och fastigheter.

Lägga Golv

Med oss kan du få hjälp att lägga klinker, plastmatta eller lamellgolv. Vi kan även erbjuda massiva furugolv, ekgolv, stavparkett, klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Vår golventreprenad har många års erfarenhet av branschen och erbjuder dig några av de bästa hantverkare i Östergötland.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Östergötland

Kontakta våra serviceinriktade golvläggare idag för att boka in ett gratis platsbesök!

Golvläggare i Östergötland

Du hittar oss i områden som Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Linköping, Ljungsbro, Motala och Vadstena, samt i Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. Kontakta en av våra duktiga golvläggare idag så hjälper vi dig att komma igång med ditt projekt!

Trygghet och service hela vägen

Vi är mycket måna om att du som kund känner att du får den trygghet och service som du vill ha. Våra trevliga, serviceinriktade och pålitliga golvläggare kommer med rådgivning och vägledning, så att du kan göra det bästa valet för din fastighet. Vill du anlita oss för totalentreprenad kan vi även här ta på oss hela uppdraget. Vi har ett mycket stort och brett kontaktnät av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Anlita vår totalentreprenad med:

  • Golvläggare
  • Snickare
  • Målare
  • Plåtslagare
  • VVS-montörer
  • Elektriker
  • fasad- och takmontörer

Professionell golvläggning av duktiga entreprenörer

Om det är något som vi är riktigt duktiga på så är det att lägga golv. Vi har kunskapen som krävs för att lägga både stavparkett, lamellgolv, klickgolv, klinker, mosaikparkett, fiskbensparkett, furugolv och mycket mer. Du behöver bara berätta för oss vad du vill ha och sen ser våra skickliga golvläggare till att ordna den praktiska biten. Du kan luta dig tillbaka med en kopp kaffe och se ditt nya golv ta form under tiden.

Kontakta oss för din offert!

Vi förstår att det är viktigt för dig att få veta hur mycket arbetet kommer gå på. När du vill boka golvläggning, golvrenovering, golvslipning eller golvreparation gör du det alltid med en gratis offert på arbetet. Våra offerter är detaljerade för att du ska få en så tydlig bild av arbetet som möjligt. De är också utrustade med ett fast pris och en fast tidsplan, eftersom vi anser att kundens tid är lika viktig och dyrbar som vår.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?