Lägga golv.se

Golvläggare i Skåne

Har du golv i din bostad som behöver fräschas upp i Skåne? Kanske har du gjort en tillbyggnad och vill ha hjälp med golvläggning vid nybyggnation?

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Oavsett vad det är för golvarbeten du behöver hjälp med kan du vara säker på att våra noggranna och skickliga golvläggare kan hjälpa dig.

Golvslipning

Slipning av golv i bostadshus, trapphus, lägenheter m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Skåne

Slå oss gärna en signal så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilka golvtjänster vi kan erbjuda just dig.

Golvläggare i Skåne

Du hittar oss i Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Malmö, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge.

Gratis platsbesök och gratis offert

Vi är mycket måna om att du ska få utmärkt service från början till slut. Därför erbjuder vi inte bara fackmannamässiga resultat med opartisk slutbesiktning, utan vi ser även till att du börjar ditt projekt med ett gratis platsbesök och offert. Du behöver bara slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl. Vi ser därefter till att boka in en fackman som kommer ut till dig. När du känner dig redo att boka är det bara att du säger till oss, så drar vi igång direkt.

Golvläggning, golvbyte och golvrenovering i Skåne

Du bör alltid välja en seriös och professionell golvfirma när du ska lägga golv, genomföra ett golvbyte, golvrenovering eller golvreparation. Vår golventreprenad har många års erfarenhet av branschen och erbjuder dig några av de bästa hantverkare i Skåneområdet. Med oss kan du få hjälp att lägga klinker, plastmatta eller lamellgolv. Vi kan även erbjuda massiva furugolv, ekgolv, stavparkett, klickgolv och mycket mer.

Bekymmersfri golvläggning med ROT-avdrag

Gör det enkelt för dig själv när du ska boka golvläggning eller golvrenovering och använd dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattereducering som är framtagen för privatpersoner och som sänker din faktura när du vill anlita hantverkare till din privata bostad. Med ROT-avdraget sänker du din faktura med 30 % när du lägger, renoverar eller byter golv i din lägenhet, villa, radhus, sommarstuga eller fritidshus.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?