Lägga golv.se

Golvläggare i Sörmland

Oavsett om du vill ha hjälp med ditt ekgolv, furugolv, klinker eller plastmatta kan våra duktiga golvläggare i Sörmland hjälpa dig.  

Lägga Golv

Ska ni lägga trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv? Våra golvläggar kan hjälpa er!

Renovera & Byta Golv

Vårt mål är att du som kund ska känna att du har valt den bästa och tryggaste golvfirman för ditt hem eller din fastighet.

Golvslipning

Kontakta oss idag så ser vi till att få ut en gratis offert till dig på arbetet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Södermanland

Hör av dig till oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att beställa en gratis offert på just ditt projekt.

Golvläggare i Sörmland

Vi finns tillgängliga för fastighetsägare, företag och privatpersoner som befinner sig i området kring Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping och Oxelösund. Vi arbetar även i Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm.

Ansvarsförsäkring för din trygghet

Med vår stora ansvarsförsäkring får du ett heltäckande skydd om olyckan skulle vara framme. Vår försäkring ser till att du, ditt golv och din fastighet är skyddade under tiden vi befinner oss på arbetsplatsen. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilka golvtjänster vi kan erbjuda just dig.

Smidig golvläggning till konkurrenskraftiga priser

Är det något vi är riktigt duktiga på så är det att lägga golv. Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med kunder inom alla kundgrupper, såväl som olika fastighetstyper. Idag kan vi erbjuda golvläggning, golvbyte och golvrenovering på kontor, hyresfastigheter, butiker och restauranger, samt lägenheter, villor, radhus, sommarstugor och fritidshus. Vi garanterar ett fackmannamässigt resultat och ett golv som kommer hålla i många år framöver.

Boka våra duktiga golvläggare idag!

Det krävs inte mer än ett samtal för att komma i kontakt med våra seriösa och noggranna golvläggare. När du hör av dig till oss får du alltid prata med en utbildad, kunnig och serviceinriktad hantverkare med många års erfarenhet av branschen. Du berättar mer om dina önskemål och behov och vi ser till att erbjuda en lösning som passar. Vi erbjuder:

  • Duktiga och erfarna golvläggare
  • Fackmannamässiga resultat
  • Golvläggning med lång hållbarhet
  • Stort urval av golvbeläggningar
  • Furugolv, ekparkett, stavparkett, lamellgolv, laminatgolv, klinker m.m

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?