Lägga golv.se

Golvläggare i Uppsala & Uppland

Befinner du dig i Uppland och söker en golvfirma?  Vi erbjuder professionell golvläggning av noggranna golvläggare med många års erfarenhet av branschen.

Lägga Golv

Vi lägger exempelvis massiva trägolv, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Med vår golvfirma blir det enkelt för dig att reparera, renovera, lägga nytt golv eller byta ut ett befintligt.

Golvslipning

Vi ser till att slipa golven i fastighetens allmänna utrymmen, men kan också förnya i entrén, på kontoret m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Uppsala & Uppland

Boka fri offert från en erfaren golvläggare!

Golvläggare i Uppland

Befinner du dig i Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öreggrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby eller Skutskär och vill ha hjälp med dina golv? 

Heltäckande lösningar för alla fastigheter

Vi har kunskapen som krävs för att erbjuda professionell golvläggning till alla kundgrupper. Det innebär att vi kan ta oss an större hyresfastigheter såväl som mindre kontor eller fritidshus. Inget jobb är för stort eller för litet och vi erbjuder både golvläggning, golvbyte, golvrenovering, golvreparationer och mycket mer. Vi erbjuder:

  • Snabb service för dina golv
  • Skräddarsydda lösningar
  • ROT-avdrag
  • Kostnadsfri offert
  • Gratis platsbesök
  • Utbildade hantverkare

Förnya dina golv med vår golventreprenad

Det finns flera orsaker till varför dina golv kan behöva bytas ut eller renoveras. Med åren blir golven slita, ändrar färg och får skador som behöver fixas till. Våra duktiga och trevliga golvläggare hjälper dig att ta fram en skräddarsydd lösning efter just din fastighets behov. Tillsammans väljer vi en golvbeläggning som är snygg och som passar ditt hem, ditt företag eller din fastighet. Med oss bakom dig är det du och dina behov som står i fokus.

Boka gratis offert idag

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med vår service. Därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfria offerter och platsbesök. Våra platsbesök leds alltid av en utbildad och kompetent fackman. Vi ger dig ett fast pris och en detaljerad offert där du slipper frågetecken. Hör av dig till oss idag så pratar vi mer om våra smidiga och praktiska golvlösningar som passar för alla kundgrupper och fastighetstyper i Uppland.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?