Lägga golv.se

Golvläggare i Västmanland

Söker ni en golvfirma i Västmanland? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bostad.

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi är experter på att lägga golv och erbjuder högkvalitativa material för både plast och trägolv.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Västmanland

Vår golvfirma har många års erfarenhet av branschen och stor kunskap inom olika golvbeläggningar.

Golvläggare i Västmanland

Vi är en lokal golvfirma som finns tillgängliga för dig i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo och Norberg. Vi tar oss även an uppdrag i Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg och Sylta, samt erbjuder golvrenovering, golvbyte och golvläggning för dig i Köping, Arboga och Kungsör.

Golvrenovering med 30 % reducering

När du vill göra en golvrenovering i ditt privata hem kan du använda ROT-avdraget för att reducera fakturan med 30 %. Det enda som krävs är att du meddelar oss i samband med bokning och lämnar över ditt personnummer. Vi sköter därefter all kontakt med Skatteverket, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på sådant du tycker är roligare. Din faktura är alltid reducerad när den når dig, för en mer bekväm och trygg entreprenad.

Trygghet och säkerhet hela vägen

Vi är mycket stolta över vår trygga golvfirma som garanterar att du som kund är säker – hela vägen från början till slut. Här hittar du bland annat en kundgaranti som du kan använda dig av, såväl som en heltäckande ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Vi ser även till att alla golvläggare har den utbildning och behörighet som krävs för uppgiften, så att du kan vara säker på att du får ett golv du kan vara stolt över.

Utbildade och kunniga golvläggare

Med oss bakom dig kan du vara säker på att du får en professionell och seriös golvfirma som vet vad de gör. Våra utbildade golvläggare har mångårig kunskap om branschen och säkerställer ett fackmannamässigt och snyggt resultat varje gång. Om det skulle vara något som du är missnöjd med kan du alltid använda vår 100 % nöjd kundgaranti. Du informerar oss om problemet och vi kommer sedan ut till dig för att åtgärda det.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?