Golvläggning i Danderyd, Stockholm

Bor du i Danderyd Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby eller Sollentuna och är i behov av ett duktigt golvläggningsföretag? Då har du kommit helt rätt. Vår mål är att ge dig den bästa servicen. Därför har vi valt att arbeta lokalt i Danderyd med omnejd. På så sätt får du snabb service när du behöver.

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi är experter på att lägga golv och erbjuder högkvalitativa material för både plast och trägolv.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Danderyd, Stockholm

Golvläggning i Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Svalnäs, Ösby Ekeby m.fl.

Bekymmersfri och smidig golvläggning på dina villkor

För oss är det viktigt att du får den hjälp som du vill ha och att du får golv som du kan vara stolt över. Vi erbjuder ett stort utbud av golv inom alla olika material, så att du kan välja efter dina egna preferenser. 

Anlita oss för golvläggning, golvrenovering och golvreparation för:

  • Trägolv
  • Furugolv
  • Fanérgolv
  • Klinkergolv
  • Klickgolv
  • Klickparkett
  • Stavparkett
  • Lamellgolv
  • Massiva trägolv
  • Mosaikparkett

Golvläggning av trägolv, plastmatta och klinker

Vilket golv som passar dig bäst beror främst på vilka egenskaper du är ute efter. Klinkergolv lämpar sig bra för hall, kök och badrum, medan trägolv är bättre för vardagsrum och sovrum. Är du osäker på vilka golv som blir bäst för just din fastighet kan våra duktiga entreprenörer hjälpa dig att hitta rätt. Vi har kunskapen som krävs för att sätta ihop skräddarsydda lösningar för fastighetsägare, företagare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi arbetar i bl.a. Danderyd, Stocksund, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Svalnäs, Ösby Ekeby, Lahäll, Täby, Sollentuna

Skickliga och snabba golvläggare

När du anlitar oss kan du vara säker på att få golvläggare som har många års kunskap inom branschen. Vi är mycket snabba och noggranna, samtidigt som vi är pålitliga, alltid kommer i tid och arbetar miljövänligt med kunden i fokus. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss, så ser vi till att du får ut en gratis offert på arbetet så snabbt som möjligt. När du är redo är det bara att du hör av dig, så sätter vi igång med planeringen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?