Golvläggning på Lidingö, Stockholm

Behöver du hjälp att lägga nya golv i din villa eller lägenhet? Kanske är det sommarstugans golv som har fått fuktskador eller golvet på kontoret som behöver slipas till? Vårt golvföretag är experter på både golvläggning, golvrenovering och golvreparationer och arbetar lokalt i Lidingö med omnejd. 

Lägga Golv

Vi erbjuder bland annat trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder effektiva golvläggningar med skräddarsydda lösningar.

Golvslipning

Bara för ett golv är gammalt och slitet behöver det inte betyda att du måste byta ut golvet helt och hållet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare på Lidingö, Stockholm

Golvläggning runt Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby m.fl.

Beställ en offert från oss idag

När du ska göra en golvrenovering eller en golvläggning vill du säkerligen veta hur mycket arbetet kommer att gå på. Därför erbjuder vi alltid helt gratis offerter på alla våra tjänster. Är det ett mindre jobb kan vi oftast ge pris direkt, annars bokar vi in ett gratis platsbesök med en av våra kompetenta golvläggare.

Anlita oss för:

  • Golvläggning trägolv, furugolv, stavparkett
  • Klickgolv, klickparkett, mosaikparkett
  • Plastgolv och lamellgolv
  • Klinkergolv och fanérgolv
  • Skarvar
  • Golvläggning, golvrenovering och golvreparation
  • Golvslipning

Din lokala golvfirma på Lidingö

Det finns många fördelar med att välja en golvfirma som arbetar i ditt område. Vi finns tillgängliga för företagare, privatpersoner och fastighetsägare i Lidingö, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik, Näset, Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs och Askrike. Vill du veta mer om våra tjänster eller beställa en gratis offert är du välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig direkt!

Totalentreprenad för din renovering

Med vår golvfirma kan du få totalentreprenad inför din renovering. Det innebär att vi kan hjälpa dig med mer än bara dina golv. När du lägger golv i badrummet kan vi även installera golvvärme eller varför inte installera ny blandare och el i köket i samband med ett golvbyte? Med oss är inget jobb för stort eller för litet och vi har kunskapen som krävs för att arbeta med alla fastighetstyper.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?