Lägga golv.se

Golvläggning i Åkersberga, Stockholm

Med ett par nya golv kan din bostad se som ny ut igen. Att ha golv som är hållbara och fina är viktigt för fastighetens värde, såväl som för din livskvalitet. Oavsett vilket golv du vill ha kan vi hjälpa dig att lägga golvet från grunden. 

Lägga Golv

Vi erbjuder bland annat trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för en gratis offert med ett fast pris på arbetet. Vi finns här för dig!

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Åkersberga, Stockholm

Golvläggning i Österåker, Gottsunda, Stenhagen, Stora Stava, Flaxenvik, Solhaga, Svinninge, Vaxholm och Roslagen.

Bekymmersfri golvläggning för alla fastighetstyper

Vi har kunskapen som krävs för att lägga golv i alla typer av fastigheter. Tack vare vår expertis kan vi hjälpa både privatpersoner, företagare och fastighetsägare. Som privatperson har du alltid rätt att använda ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaden med 30 %. Anlita oss för golvläggning i kommersiella fastigheter, lägenheter och villor, radhus och sommarstugor, flerbostadshus, skolor, kontor och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi skräddarsyr en lösning som passar dig

Vårt mål är att du alltid ska bli helt nöjd med resultatet. Därför erbjuder vi inte bara helhetslösningar som är framtagna för att passa de flesta, utan vi kan också skräddarsy lösningar efter dina unika önskemål och behov. På så sätt får du exakt det golv som du vill ha.

Vi erbjuder golvläggning och golvrenovering för:

  • Trägolv
  • Fanérgolv
  • Skarvar
  • Parkettgolv
  • Plastmatta
  • Klickgolv
  • Klinkergolv
  • Stavparkett
  • Mosaikparkett
  • Furugolv

Kontakta oss för en gratis offert

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra golvtjänster. Vill du ha en offert är det bara att du slår oss en signal eller skickar iväg ett mejl. Våra offerter är alltid helt kostnadsfria och innehåller både fast pris och fast tidsplan, så att du kan planera din vardag bättre. Du hittar oss i Åkersberga, Vallentuna, Skånsta, Tråsättra, Österskär, Margretelund, Täljö, Gottsunda, Stenhagen, Stora Stava, Flaxenvik, Solhaga, Svinninge, Vaxholm och Roslagen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?