Golvläggning i Vallentuna, Stockholm

Letar du efter en byggfirma som kan hjälpa dig att lägga trägolv? Vi är en byggentreprenad som arbetar lokalt i Vallentuna med omnejd. Vi ser till att lägga trägolv, renovera golv och plastmatta eller bygga massiva trägolv för ett elegant intryck.

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar er vid nästa golvbyte- eller renovering.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Vallentuna, Stockholm

Golvläggning i Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla.

Golv som passar alla

Oavsett vilka behov du har kan vår golvfirma hjälpa dig. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att lägga allt från trägolv till skarvar, plastmatta, klickgolv, klinkergolv, stavparkett och lamellparkett. Vi kan också erbjuda golvläggning inom mosaikparkett och klickparkett, så att du får precis det golv som du vill ha i ditt hem.

Golvläggning för företag och fastighetsägare

Vi hjälper inte bara privatpersoner att få nya och fina golv i villor, sommarstugor och lägenheter, utan vi kan också hjälpa dig som fastighetsägare, BRF eller företagare. Anlita oss när du vill ha hjälp med golvläggning av nya golv, såväl som reparation av golv eller golvrenovering. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och våra duktiga golvläggare i Vallentuna.

Gratis offert när du kontaktar oss

Visste du att du har rätt att beställa en helt gratis offert från oss? Det finns alltid en duktig och kompetent hantverkare på plats som hjälper dig att räkna ut ett fast pris. Du kan också boka in oss på ett gratis platsbesök. Då kommer vi ut till dig och tittar närmare på fastigheten och vad som behöver göras. Det innebär att vi även hjälper dig som bor i Åkersberga, Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla.

Lägre kostnader med ROT-avdrag

Väljer du att anlita oss privat har du alltid rätt att använda ROT-avdraget för både golvläggning såväl som golvreparationer. Med ROT-avdraget har du möjlighet att reducera din faktura med 30 %, vilket gör att du får mer pengar över till annat. Se till att informera oss i samband med bokning och uppge ditt personnummer. Vi tar då kontakt med Skatteverket och sköter ansökan åt dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?