Golvläggning i Bromma, Stockholm

Befinner du dig i Bromma och är i behov av golvläggning eller golvrenovering? Vi har kunskapen som krävs för att erbjuda kompletta golvbyten såväl som golvslipning i Stockholm.

Lägga Golv

Vår golvfirma lägger trägolv, heltäckningsmattor, lamellgolv, klickgolv stavparkett m.fl.

Renovera & Byta Golv

Dags att renovera eller byta golvet? Kontakta våra erfarna golvläggare idag!

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Bromma, Stockholm

Golvläggning i Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Södra Ängby, Olovslund m.m.

Golvläggning i Bromma

Som fastighets- eller husägare är det din uppgift att se till att golven är i gott skick. Golvens skick kommer inte bara att påverka hur din bostad upplevs, utan det kan också handla om en säkerhetsfråga. Om golven är drabbade av fuktskador eller är trasiga kan vi hjälpa dig att renovera och återställa de snabbt och bekymmersfritt. Som golventreprenörer ser vi till att du får ett golv som är hållbart, snyggt och som höjer fastighetens värde.

Golvläggare med kunskap inom alla golvmaterial

Med oss bakom dig blir det enkelt att få nya och fina golv. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi har yrkeserfarenheten som krävs för att arbeta med alla fastighetstyper. Du kan således få nya trägolv, plastgolv, lamellgolv, klinkergolv, stavparkett eller massiva trägolv i din:

  • Villa, sommarstuga, radhus eller fritidshus
  • Lägenhet
  • Flerbostadshus eller bostadsfastighet
  • Mindre och större fastigheter
  • Kommersiella fastigheter
  • Skolor, gallerior, sjukhus

Vi hittar ett golv som passar dig

Det är inte ovanligt att vi blir kontaktade av kunder som är medvetna om att ett golvbyte behöver äga rum, men som är tveksamma till vilket material som blir bäst. Våra golventreprenörer finns inte bara där för dig som redan är säker på vad du vill ha, utan kan också fungera som rådgivare och vägledare för dig som är mer tveksam. Att välja ett nytt golv är en stor sak som kräver eftertanke för att det ska bli rätt!

Golvläggning och golvrenovering i Bromma

Vi är en lokal golventreprenad som valt att fokusera på området kring Bromma och Spånga med omnejd. Genom att arbeta lokalt kan vi garantera dig en mycket snabbare service och finnas där för dig när du behöver. Du hittar oss också i Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby, Södra Ängby, Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Ekerö, Abrahamsberg och Bromsten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?