Golvläggning på Ekerö, Stockholm

Vi är en lokal golvfirma som fokuserar på området kring Ekerö med omnejd. Vi kan hjälpa dig som är i behov av golvläggning vid nybyggnation och tillbyggnad, såväl som golvrenovering, golvreparationer och golvbyten för alla fastighetstyper. 

Lägga Golv

Vi erbjuder bland annat trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Med en professionell golvläggare blir det enkelt för dig att renovera i din bostad, på kontoret, i butiken eller i din fastighet.

Golvslipning

Bara för ett golv är gammalt och slitet behöver det inte betyda att du måste byta ut golvet helt och hållet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare på Ekerö, Stockholm

Golvläggning runt Adelsö, Stenhamra, Brunna, Bromma, Lovön, Drottningsholm m.m.

En byggfirma med expertis inom golv

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig experthjälp inom golvläggning. Med oss får du duktiga och kompetenta golvläggare som kan lägga allt från trägolv till plastmatta, klickgolv, klinkergolv, mosaikparkett, klickparkett och mycket mer. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar mer om ditt projekt. Våra pålitliga golvläggare sätter därefter ihop en offert till dig med ett fast pris.

Vi lägger följande golv:

  • Trägolv
  • Fanérgolv
  • Skarvar
  • Parkettgolv
  • Plastmatta
  • Klickgolv
  • Klinkergolv
  • Stavparkett
  • Mosaikparkett
  • Furugolv

Lokala golvläggare på Ekerö

Du hittar oss i Ekerö, Bromma, Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö, Brunna m.m.

Lyxiga golv med lång livstid

För oss är det viktigt att du får ett golv som är både snyggt och hållbart. Därför använder vi oss endast av de bästa och mest högkvalitativa materialen på marknaden. Vår golvfirma lägger ett stort värde i att du som kund alltid ska bli helt nöjd. Därför får du också en 100 % nöjd kundgaranti när du använder dig av oss. Kundgarantin kan du använda för både golvläggning, fuktskadade golv, golvslipning och golvrenoveringar.

Använd ROT-avdraget och sänk dina kostnader

Vill du sänka dina kostnader när du anlitar oss privat? Då rekommenderar vi dig att nyttja ROT-avdraget som ger 30 % reducering på arbetskostnaden. Som kund hos oss behöver du inte trassla med ansökan på egen hand. Du ger oss bara ditt personnummer när du bokar in en av våra golvtjänster och vi sköter hela ansökan åt dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?