Lägga golv.se

Golvläggning i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Har du ett golv som börjat bli gammalt och slitet? Ett golv som inte håller måttet kommer inte bara att dra ner intrycket av ditt hem eller din lokal, utan det kan också innebära risker. Därför är det viktigt att du anlitar en professionell golvfirma som kan hjälpa dig att få ordning på problemet. 

Lägga Golv

Vi erbjuder golvläggning av högkvalitativa material och med ett snyggt resultat som du kan vara stolt över - år ut och år in.

Renovera & Byta Golv

Anlita oss när du vill ha hjälp med golvläggning av nya golv, såväl som reparation av golv eller golvrenovering.

Golvslipning

VI slipar sten, marmor,- & trägolv. Boka hjälp från våra golvslipare idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Golvläggare i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Golvläggning i Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö och Upplands Väsby

Pålitliga och noggranna golvläggare med många års erfarenhet

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig några av de bästa golvläggarna i Järfälla och Jakobsberg. Våra golvläggare är inte bara mycket noggranna och kompetenta, utan de är också serviceinriktade och pålitliga. Med oss kan du vara säker på att du får det du betalar för.

  • Pålitliga och duktiga golvläggare
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Kostnadsfria offerter med fast pris
  • Golvfirma med ROT-avdrag

Vi skapar golv som håller en livstid

För oss är det viktigt att du får ett golv som är snyggt, men det är minst lika viktigt att det är hållbart och står sig länge. Därför använder vi oss endast av trygga och välbeprövade metoder som vi vet fungerar. Vi kan lägga trägolv, skarvar, platsmatta, klickgolv, klinkergolv, stavparkett, lamellparkett, klickparkett, mosaikparkett, ektilj, fanérgolv, furugolv och massiva trägolv.

Anlita ett golvföretag nära dig

Det finns flera fördelar med att välja en golvfirma som är verksamma i ditt område. Till att börja med får du mycket snabbare service när du vill anlita oss för golvläggning och golvrenovering, men du får också större flexibilitet och omedelbar hjälp om något oväntat skulle inträffa med dina golv. Du hittar oss i Järfälla, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro och Upplands Väsby.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?