Golvläggning i Upplands Väsby, Stockholm

Bor du Upplands Väsby och vill lägga nytt golv i din fastighet eller villa? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi är ett golvföretag med många års erfarenhet av branschen som erbjuder allt från golvläggning till golvreparationer och golvrenovering av privata och kommersiella fastigheter. 

Lägga Golv

Du kan anlita oss för bland annat trägolv, plastmatta, stavparkett, lamellparkett och mosaikparkett.

Renovera & Byta Golv

Anlita oss när du vill ha hjälp med golvläggning av nya golv, såväl som reparation av golv eller golvrenovering.

Golvslipning

VI slipar sten, marmor,- & trägolv. Boka hjälp från våra golvslipare idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Golvläggare i Upplands Väsby, Stockholm

Golvläggning i Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta m.fl.

Professionella golvläggare med fokus på kunden

När du väljer vår golvfirma kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört. Tack vare vare våra många år i branschen har vi fått möjlighet att arbeta med kunder inom alla kundgrupper, såväl som olika fastighetstyper. Idag lägger vi trägolv, klickgolv, klinkergolv och fanérgolv i bland annat:

  • Villor och radhus
  • Lägenheter
  • Sommarstugor och fritidshus
  • Kommersiella fastigheter
  • Flerbostadshus
  • Butiker, restauranger och kontor
  • Bostadsfastigheter

Totalentreprenad av duktig golventreprenad

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa och smidigaste lösningen för golvläggningen. Med vår totalentreprenad i egen regi slipper du kontakta olika byggföretag för att få arbetet gjort. Under samma tak som våra golvläggare arbetar hittar du även elektriker, VVS-montörer och målare, såväl som hantverkare, snickare och projektledare. Med oss bakom dig kan du vara säker på att du får ett golv som är snyggt, hållbart och som är fackmannamässigt lagt från början till slut.

Din lokala golvfirma i Upplands Väsby

Genom att arbeta lokalt kan vi garantera att du får snabb hjälp när du behöver. Därför har vi valt att fokusera på området kring Upplands Väsby och Arlanda med omnejd. Det innebär att vi även kan hjälpa dig som bor i Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen. Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill boka in en kostnadsfri offert på arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?