Golvläggning i Täby, Stockholm

När du vill vara säker på att arbetet blir korrekt utfört är det en seriös och professionell golvfirma du bör använda dig av. Vi är en byggentreprenad i Täby som fokuserar på golvrenovering, golvreparationer och golvläggning med trägolv, klinkergolv, plastmatta, stavparkett och mycket mer! Med oss blir golvläggningen lekande lätt.

Lägga Golv

Ska ni lägga ett golv? Vi lägger exempelvis trä, stav-, lamell-, klick- och parkettgolv.

Renovera & Byta Golv

Ett golvföretag kan garantera dig ett snyggt resultat, samtidigt som du får hjälp att lägga det golv som passar dig och din fastighet bäst.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Vallentuna, Stockholm

Golvläggning i Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra m.fl.

Vi lägger golv som passar dig

Har du svårt att veta vilka golv som kommer passa bäst i din bostad eller är du kanske helt säker på vad du vill ha? Oavsett om du redan bestämt dig eller behöver vägledning och råd kan våra duktiga och pålitliga golvläggare hjälpa dig. Vi har kunskapen som krävs för att lägga trägolv, skarvar, platsmatta, klickgolv, klinkergolv, stavparkett, lamellparkett, klickparkett, mosaikparkett, ektilja och fanérgolv samt furugolv och massiva trägolv.

Seriös byggfirma med ROT-avdrag

Genom att vara registrerade för F-skatt kan vi erbjuda dig ROT-avdrag när du anlitar oss som privatperson. Det innebär att vi genomför golvläggning eller golvrenovering i en bostad som du äger, t.ex. en villa eller en lägenhet. Med ROT-avdraget kan du reducera din faktura med 30 %, förutsatt att du uppfyller de villkor som Skatteverket satt upp. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar eller vill du uppge ditt personnummer för att nyttja avdraget vid en golvläggning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

En golvfirma i Täby

Letar du efter en golvfirma som arbetar i ditt område? Då har du kommit helt rätt. Vi finns tillgängliga för dig som bor i Täby med omnejd, vilket även innefattar Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby Centrum, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Danderyd, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge och Ella Park.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?