Golvläggning i Johanneshov & Hammarbyhöjden, Stockholm

I vårt team från Johanneshov hittar du allt från snickare och mattläggare till kakelsättare och målare. Det betyder att vi kan hantera alla typer av projekt oavsett storlek. Vi klarar även de mest omfattande projekten för bostadsrättsföreningar och större företag. Hos oss är det alltid du som kund som står i centrum. Vi gör allt för att uppfylla dina önskemål på bästa sätt.

Lägga Golv

Vi är en golvfirma och totalentreprenör som erbjuder allt inom golvläggning.

Renovera & Byta Golv

Renoverar & byter trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Golvslipning

Vi kan snabbt vara på plats och göra en bedömning av vad som behöver göras.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Johanneshov & Hammarbyhöjden, Stockholm

Golvläggning i Hammarbyhamnen, Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Dalen, Kärrtorp och Globen.

Allt från rådgivning till golvläggning i Johanneshov

Vi är lika mycket golvläggare som rådgivare. Oavsett om du har en tydlig bild av vad du vill ha eller om du är mer osäker kan vi komma med goda råd och tips. Vi agerar gärna bollplank och visar dig olika material och nyanser. Med vår långa erfarenhet har vi ett gott öga till olika miljöer och kulörer. Du hittar oss bland annat i Johanneshov, Hammarbyhöjden, Hammarbyhamnen, Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Dalen, Kärrtorp, Nacka och Källtorp.

Vi tar alltid hänsyn till luftfuktigheten

När man lägger in ett nytt golv är det alltid otroligt viktigt att ta hänsyn till luftfuktigheten i en miljö. Det är särskilt viktigt när man använder trä eftersom det ett levande material. Man brukar då bygga golven efter något som kallas fuktkvot. Vi gör alltid en noggrann bedömning för att se om trä är rätt material för en bostad. Om inte, kan vi rekommendera ett passande substitut.

Se till att du kan utnyttja ROT-avdraget

Om du är privatperson och anlitar oss kan du normalt använda ROT-avdraget vid en golvläggning eller golvrenovering. Bara meddela oss i god tid om du har tänkt att använda det. Då ser vi till att fakturan har det rätta beloppet och meddelar Skatteverket. Kontakta oss redan idag om du vill att vi kommer ut på en första konsultation eller skickar ut en faktura.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?