Golvläggning i Nacka & Saltsjö-Boo, Stockholm

Söker ni en golvläggare runt Nacka? Vi använder oss alltid av de mest miljövänliga materialen och skonsamma arbetsmetoder. Våra medarbetare har den kompetens som krävs för att alltid garantera ett snyggt resultat. Under åren har vi hjälpt allt från företag till BRF:er med nya golv.

Lägga Golv

Vår firma har flera års erfarenhet av parkett, laminat, trä och andra material.

Renovera & Byta Golv

Behöver du hjälp med ett nytt golv eller en golvrenovering i området kring Nacka och Saltsjö-Boo?

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Nacka, Stockholm

Golvläggning i Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik m.fl.

Vilken känsla vill du ha i rummet?

En av de frågor som vi brukar fråga innan vi lägger in ett nytt golv är vilken känsla du är ute efter i ett rum? Ett golv kan helt förändra känslan i ett rum. I vissa rum är det också viktigt att tänka praktiskt och att golvet ska tåla vardagligt slitage. Vi ser till båda delarna och hittar ett golv som passar dina behov. Du kan alltid lita på att du får ett fackmannamässigt resultat som klarar en besiktning.

Hör av dig redan idag

Vi träffar gärna dig för ett första möte där vi kan bilda oss en uppfattning om vad du är ute efter. Då kan vi även ge tips om vad som kommer passa i din fastighet. Vi ger gärna referenser från tidiga arbeten om det är något som önskas.

Vi finns när du behöver oss

Ibland kan det uppstå skador på golven vilket gör att de behöver bytas ut akut. Då kan du alltid höra av dig till oss. Vi kan snabbt vara på plats och göra en bedömning av vad som behöver göras. Normalt rör det sig om fuktskador eller mögel. Då är det viktigt både för människor och miljö att det byts ut så snabbt som möjligt. Vi kommer till dig i Nacka, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Värmdö, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Tyresö, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö och Jarlberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?