Lägga golv.se

Golvläggning på Värmdö, Stockholm

Letar du efter en duktig golvläggningsfirma som har många års erfarenhet av branschen? Då kan du sluta leta! På Värmdö finns det många bra golvfirmor som du kan använda dig av, men vill du vara säker på att du får den bästa servicen och ett lyckat resultat är det oss du ska välja. 

Lägga Golv

Vi erbjuder bland annat trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Våra golventreprenörer har en lång och gedigen utbildning & yrkeserfarenhet inom golvrenovering.

Golvslipning

Bara för ett golv är gammalt och slitet behöver det inte betyda att du måste byta ut golvet helt och hållet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare på Värmdö, Stockholm

Golvläggning runt Nacka, Ingarö, Gustavsberg, Stockholms Skärgård m.fl.

Smidiga lösningar för din fastighet

Oavsett om du kontaktar oss som privatperson, företagare eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig att få nya och fina golv som du kan vara stolt över. Golvets skick är viktigare än man kan tro, men att lägga golv på egen hand kan vara svårt. Låt våra kompetenta och noggranna golvläggare ta hand om uppgiften istället.

Anlita oss för golvläggning med:

  • Trägolv
  • Skarvar
  • Plastmatta
  • Klickgolv och klinkergolv
  • Stavparkett
  • Lamellparkett och klickparkett
  • Mosaikparkett
  • Ektilja och fanérgolv
  • Massiva trägolv

Professionell golvslipning på dina villkor

Bara för ett golv är gammalt och slitet behöver det inte betyda att du måste byta ut golvet helt och hållet. Ibland kan det räcka gott och väl med en ordentlig golvslipning. Golvslipning kan genomföras på alla trägolv och är ett smart och kostnadseffektivt sätt för dig att få nya och fina golv. Vi tar med oss allt material och all utrustning som behövs för golvslipningen, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat.

Lokal golvfirma på Värmdö

Vi har valt att arbeta lokalt i Värmdö med omnejd, för att på så sätt kunna ge dig den absolut bästa servicen från början till slut. Vi finns således tillgängliga för dig i Värmdö, Gustavsberg, Nacka , Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Ingarö, Gustavsberg och Stavsnäs.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?