Golvläggning på Tyresö, Stockholm

Bor du i Tyresö med omnejd och är i behov av en duktig golvläggare med kompetens, utbildning och behörighet? Med vårt golvföretag blir det enkelt för dig att lägga nya golv, göra ett golvbyte eller reparera ett golv som har fått fuktskador eller gått sönder. 

Lägga Golv

Vi lägger trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi ser till att du får en skräddarsydd lösning som är framtagen för just dig och dina golv, för bästa möjliga resultat!

Golvslipning

Vi slipar ditt golv med effektiva metoder till prisvänliga kostnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare på Tyresö, Stockholm

Golvläggning runt Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket m.fl.

Golv som passar alla fastighetstyper

Oavsett om du kontaktar oss som företagare, BRF, fastighetsägare eller privatperson kan du vara säker på att vi har en lösning för just dig. Att lägga golv är något som vi är experter på och vi har kunskapen som krävs för att lägga golv med alla olika typer av material. Vi lägger allt från trägolv, skarvar och platsmatta till klickgolv, klinkergolv, stavparkett, lamellparkett, klickparkett, mosaikparkett, ektilja, fanérgolv, furugolv och massiva trägolv.

Professionella och pålitliga golvläggare

För oss är det viktigt att du som kund känner att du kan vara helt trygg med vår byggfirma. Alla våra golvläggare har därför en mycket lång och gedigen utbildning bakom sig, samtidigt som vi kontinuerligt utbildar oss för att kunna erbjuda dig det senaste inom branschen. Här hittar du även hantverkare inom andra yrkesgrupper, för totalentreprenad i egen regi.

Vi erbjuder:

  • Totalentreprenad med elektriker, VVS och snickare
  • Golvläggare med utbildning och behörighet
  • Kostnadsfria offerter
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Komplett ansvarsförsäkring

Beställ en gratis offert idag

Vi är en golvfirma som finns tillgänglig för dig i Tyresö, Nacka, Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Haninge, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Brevik, Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass. Det krävs inte mycket för att du snabbt och enkelt ska kunna få en offert från en av våra hantverkare. Hör bara av dig till oss och berätta mer om ditt projekt. Alla våra offerter är helt kostnadsfria för alla kundgrupper!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?