Golvläggning i Liljeholmen & Gröndal, Stockholm

Vi är ett välrenommerat golvföretag i Liljeholmen och Gröndal. Vackra golv är A och O för ett fint boende oavsett vilken typ av lokal eller fastighet det rör sig om. Du har alltid möjlighet att få en första kostnadsfri offert innan du anlitar oss.

Lägga Golv

Vi kan hjälpa dig med allt från att lägga ett enkelt trägolv till en vacker och klassisk fiskparkett.

Renovera & Byta Golv

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för en gratis offert med ett fast pris på arbetet. Vi finns här för dig!

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Liljeholmen & Gröndal, Stockholm

Golvläggning i Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten & Midsommarkransen,

Alltid ett professionellt resultat

Att lägga in ett nytt golv är ett enkelt sätt att få ett lyxigt och fräscht resultat. Om du vill ha hjälp av ett golvföretag som alltid garanterar ett professionellt resultat har du kommit helt rätt. Våra proffsiga medarbetare ser till du att får ett golv av hög kvalitet som passar till resten av inredningen. Med vår hjälp får ditt hem ett riktigt lyft.

Vi följer alla riktlinjer för branschen

Vi har full koll på vad som krävs för att garantera ett fackmannamässigt resultat. Vi har dessutom kunskap om alla slags golv, vilket betyder att du som kund är i trygga händer. Du kan få hjälp med allt från att lägga en ny plastmatta i köket till ett maffigt trägolv i vardagsrummet. Ingen förfrågan är för liten eller för stor för oss.

Golvläggning inom ett stort område

Vi är en kompetent och erfaren byggfirma som är vana att arbeta inom ett stort upptagningsområde. Några av de platser vi arbetar på är Gröndal, Liljeholmen, Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen och Mälarhöjden.

Du kan få en anpassad lösning

Hos oss står kunden alltid i fokus och vi erbjuder dig en skräddarsydd lösning. Vi är lyhörda för dina behov och håller dig uppdaterad genom hela processen. Vi har även kapacitet att klara mer omfattande projekt. Hör av dig redan idag så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?