Golvläggning i Hägersten & Mälarhöjden, Stockholm

Vårt mål är alltid att bygga stabila och långsiktiga relationer med våra kunder. Det gör vi genom att lägga in lyxiga och hållbara golv som uppfyller alla dina krav och önskemål. När du anlitar vår firma kan du lita på att du får hjälp av professionella hantverkare med lång yrkesvana. Du har dessutom möjlighet att göra flera tillval gällande dina golv.

Lägga Golv

Vi har inte bara kompetens att lägga vanliga golv utan vi kan även lägga in våtrumsmattor eller klinkergolv

Renovera & Byta Golv

Vill du ha hjälp att lägga in ett slitstarkt golv med flera tillval? Då har du kommit helt rätt.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Hägersten & Mälarhöjden, Stockholm

Golvläggning i Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp m.fl.

Vi tar hänsyn till alla faktorer

Med vår långa erfarenhet kan vi lägga golv som håller för varje unik inomhusmiljö. Vi är väldigt noga med att lyssna på våra kunder för att se vad de har för enskilda krav. En barnfamilj kan ha helt andra behov än ett singelhushåll. Vi tar också hänsyn till faktorer som luftfuktighet. Det kan spela stor roll, speciellt om du väljer ett trägolv.

Vi kan även lägga in klinkergolv

Våra hantverkare är certifierade för denna typen av arbeten. Du kan alltid kontakta oss om du vill ha en första offert eller veta mer om våra tjänster. Om du vill att vi ska byta golv i din privata bostad kan du även utnyttja ROT-avdraget. Vi berättar gärna mer om detta.

Lyxiga och funktionella golv i Hägersten och Mälarhöjden

Vi har ett golv som passar alla prisklasser. Ett lamellparkettgolv kan till exempel vara ett riktigt bra alternativ om du inte har en lika stor budget. Ett annat alternativ är laminat vilket också finns i flera olika utföranden. Vi har jobbat med kunder i bland annat Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?