Golvläggning i Älvsjö, Stockholm

Vi har flera års erfarenhet och har hjälpt allt från BRF:er till företag att få nya golv. Våra medarbetare kan lägga golv i kök, sovrum, kontor eller större lokaler. Vi är dessutom fullt certifierade att arbeta i alla typer av våtutrymmen. Du har även möjlighet att välja till kakel om du önskar det.

Lägga Golv

Söker du en golvläggare som kan lägga vackra och tåliga golv i alla typer av rum? Vi är en golvfirma som kan lägga alla typer av golv.

Renovera & Byta Golv

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för en gratis offert med ett fast pris på arbetet. Vi finns här för dig!

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Älvsjö, Stockholm

Golvläggning i Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal m.m.

Vi ger dig anpassade helhetslösningar

Eftersom vi är en totalentreprenör kan vi erbjuda dig en skräddarsydd helhetslösning oavsett storleken på din förfrågan. Vår firma har all kompetens som krävs för att genomföra en golvläggning eller golvslipning. Vi har ett stort arbetsteam som kan genomföra en renovering. Om du har behov av detta går vi igenom precis vad du behöver och hur vi kan ordna det. Du slipper dessutom krångla med underleverantörer och extra kontakter.

Du kan göra flera tillval

Vi strävar alltid efter bästa möjliga resultat och därför har du alltid möjlighet att göra tillval. Att ha goda kundrelationer är A och O och vi ser till att du blir nöjd. Det finns få saker som ger en så lyxig känsla som ett nytt golv. För oss är det viktigt att denna lyxen håller i sig så länge som möjligt. Vi kan ta emot förfrågningar i Älvsjö, Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

Vi tänker på allt från start till mål

Eftersom vi har så mycket yrkesvana kan vi anpassa oss efter olika miljöer och klimat. Om ett trägolv utsätts för fukt kan det bli buckligt och skadat. Trä är ett levande material och påverkas i allra högsta grad av luftfuktigheten. Det är sådant vi tar hänsyn till. Hör av dig till oss så kan vi lägga upp en plan för just dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?