Golvläggning i Märsta & Sigtuna, Stockholm

Befinner du dig i Märsta eller Sigtuna & och är i behov av golvläggning eller golvrenovering? Med ett vackert golv kan du få hela ditt hem att se som nytt ut igen. Golvet utgör en mycket stor del av bostaden och därför kommer det också att vara avgörande för hemmets intryck. Ett golv som är gammalt, skadat eller smutsigt får ditt hem att se trist och tråkigt ut.

Lägga Golv

Vi hjälper dig att byta trägolv och plastmatta eller göra en golvrenovering på ditt massiva trägolv.

Renovera & Byta Golv

Att byta golv är något som vi är experter på och där du kan vara säker på att du får ett bra resultat!

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Märsta & Sigtuna, Stockholm

Golvläggning i Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna m.fl.

Fackmannamässig golvläggning på dina villkor

När du väljer vår golventreprenad kan du vara säker på att du får det du har betalat för. Vi lyssnar alltid till dig som kund och tar dina önskemål och behov på allvar i varje steg vi tar. Du kan vända dig till oss om du vill lägga trägolv, skarvar, platsmatta, klickgolv, klinkergolv, stavparkett, lamellparkett, klickparkett, mosaikparkett, ektilja, fanérgolv, furugolv och massiva trägolv.

Gratis offert på golvrenovering och golvläggning

Med en offert blir det betydligt enklare för dig att planera ditt projekt och din budget. Vi vill att du som kund hos oss alltid ska känna dig trygg och erbjuder därför gratis offerter för alla uppdrag. Som golvföretag vet vi hur viktigt det är för våra kunder att få ett fast pris. Våra offerter innehåller således alltid grundlig beskrivning av arbetet, fast pris och en fast tidsplan.

Anlita oss i Märsta med omnejd

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra golvtjänster till alla kundgrupper inom hela Märsta. Märsta är ett mycket stort område som innefattar allt från Sigtuna Uppsala, Håbo, Grillby till Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Eriksson, Räfsta och Skogby. Du hittar oss även i Krogsta, Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna, samt i Droppsta, Kättsa, Brista och Rolsta.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?