Golvläggning i Norrtälje, Stockholm

Befinner du dig i Norrtälje och är i behov av golvläggning eller golvrenovering? Då vill vi gärna hjälpa dig. Att lägga nytt golv är något som vi är experter på och med vår kunskap blir renoveringen lekande lätt.

Lägga Golv

Vår golvfirma lägger trägolv, heltäckningsmattor, lamellgolv, klickgolv stavparkett m.fl.

Renovera & Byta Golv

Dags att renovera eller byta golvet? Kontakta våra erfarna golvläggare idag!

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Norrtälje, Stockholm

Golvläggning i Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Hallstavik, Blidö, Brottby m.m.

Anlita oss för golvläggning:

  • Trägolv och skarvar
  • Plastmatta och lamellgolv
  • Klickgolv och klickparkett
  • Klinkergolv
  • Mosaikparkett och stavparkett
  • Ektilja och furugolv
  • Massiva trägolv

Bekymmersfritt golvbyte med högkvalitativa material

När du väljer vår golventreprenad i Norrtälje kan du vara säker på att du får ett golv som du kan vara stolt över. Vi använder oss av högkvalitativa material för en lång livslängd och för att din fastighet ska öka i värde. Du väljer själv vad det är för typ av material som du vill använda dig av och vi ser till att fixa det åt dig. Vi arbetar i Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Åkersberga, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna eller Finsta.

Professionell golvslipning för fuktskadade golv

Det finns flera anledningar till varför du kan vara i behov av en golvrenovering. Det kan handla om att du vill byta ut de golv du har idag, att du vill ha golv av annat material eller att dina golv är skadade. Vi kan inte bara erbjuda en professionell och djupgående golvslipning, utan vi kan också se till att ditt golv blir fritt från fuktskador. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster eller så kan vi boka in ett gratis platsbesök med en av våra golvläggare!

ROT-avdrag för privatpersoner

Om du använder ROT-avdraget kan du sänka dina kostnader med 30 %. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner över 18 år som betalar skatt i Sverige. Du kan kontrollera om du uppfyller kraven genom att kontakta Skatteverket. Därefter hör du av dig till oss så bokar vi in din golvrenovering så att du kan komma igång så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?