Golvläggning i Södertälje, Stockholm

När det är dags att lägga nya golv rekommenderar vi att du hör av dig till vår golventreprenad i Södertälje. Att lägga golv på egen hand är fullt möjligt, men utan kunskap och erfarenhet finns det risk att arbetet inte blir korrekt utfört. Vi lägger fackmannamässiga golv för villor, radhus och sommarstugor, såväl som för flerbostadshus, fastigheter, kommersiella fastigheter och lägenheter.

Lägga Golv

Vår golvfirma lägger trägolv, heltäckningsmattor, lamellgolv, klickgolv stavparkett m.fl.

Renovera & Byta Golv

Dags att renovera eller byta golvet? Kontakta våra erfarna golvläggare idag!

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Södertälje, Stockholm

Golvläggning i Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund m.m.

Lokal golvfirma med totalentreprenad

Vi är experter på att lägga och renovera golv, men vi kan också erbjuda duktiga hantverkare inom andra yrkesgrupper. Om du vill genomföra en totalrenovering med golvläggning kan du således vända dig till oss. Här får du snabba och effektiva lösningar som passar dina behov, gratis offerter och ROT-avdrag om du anlitar oss privat.

Vi erbjuder:

  • Totalentreprenad i egen regi
  • Gratis offert och platsbesök
  • Skräddarsydda lösningar för dina behov
  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Ansvarsförsäkring

Bekymmersfri golvläggning med kundgaranti

Det finns inget som är viktigare för oss än att våra kunder är nöjda. Därför kan du alltid boka din golvrenovering eller golvläggning med kundgaranti. Vår garanti säkerställer att du alltid blir helt nöjd med resultatet. Skulle det vara så att du är missnöjd eller har något att anmärka på är det bara att du hör av oss eller säger till direkt på plats. Våra duktiga golvläggare åtgärdar då problemet direkt, så att du får ett golv som du kan känna dig stolt över.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb du vill ha hjälp med är du välkommen att höra av dig till oss. Du hittar oss i Södertälje, Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna och Mörkö, såväl som i Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund och Enhörna. Vi finns även på plats i Hölö, Huddinge, Oaxen, Salem, Rönninge och i Botkyrka, samt i Tumba, Tullinge och Norsborg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?