Golvläggning i Huddinge, Stockholm

Söker ni en golvläggare i Huddinge? Vi vet hur man lägger ett hållbart golv i varje inomhusmiljö. Det är många olika faktorer som måste stämma för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi har kunskap om många olika miljöer och anpassar oss efter varje enskild kund.

Lägga Golv

Vi lägger trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv, marmorgolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Erfarna och kunniga hantverkare med stor yrkesvana av golvläggning. Det är precis vad du får när du anlitar vår golvfirma i Huddinge.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Huddinge, Stockholm

Golvläggning i Flemingsberg, Tullinge, Glömsta, Ågesta, Skärholmen, Farsta, Hagsätra m.fl.

Stort utbud av fina golv i Huddinge

Vårt mål är att det ska finnas ett golv för alla oavsett vad du är för smak och budget. Om du har en lite mindre budget kan vi rekommendera laminat. Det är inte bara prisvärt utan finns också i många olika varianter. Om det krävs tar vi även hand om underkonstruktionen innan vi börjar lägga själva golvet. Det är minst lika viktigt som kvaliteten på själva golvet. Våra medarbetare ser till att allt är i toppskick innan arbetet är färdigt.

Vi kan ta hand om fuktskador

Om du upptäcker att ett golv är fuktskadat är det viktigt att åtgärda detta så snart som möjligt. Vi är experter på att åtgärda fuktskador och kan komma med kort varsel. Vi arbetar inom ett stort område som inkluderar Huddinge, Flemingsberg, Tullinge, Glömsta, Ågesta, Skärholmen, Farsta, Hagsätra, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö och Enskede. Det första steget är att vi kommer ut på plats och analyserar skadorna. Sedan kan vi göra upp en plan.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

De flesta som äger sin bostad och vill byta golv kan använda ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag där du kan sänka kostnaderna med upp till 30 %. Vi hjälper dig med allt omkring pappersarbetet så du får det korrekta beloppet på din faktura. Vi kan även skicka ut ett första kostnadsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro. Vår firma har konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?