Golvläggning i Farsta & Sköndal, Stockholm

Våra duktiga hantverkare kan lösa allt detta enligt önskemål. Vi lägger in nya golv enligt branschens alla regler och satsar alltid på hållbara resultat. Många gånger räcker det även med att slipa golvet. Vi presenterar alltid den lösning som passar bäst för dig.

Lägga Golv

Vi är en kompetent golventreprenör som är experter på allt som rör golv. Vill du lägga in ett nytt klickgolv, furugolv eller kanske en plastmatta?

Renovera & Byta Golv

Att byta ut ett slitet och ofräscht golv är ett enkelt knep för att fräscha upp ett rum.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Farsta & Sköndal, Stockholm

Golvläggning i Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp m.fl.

Din golvläggare i Farsta & Sköndal

Alla rum har olika golvbehov. I köket behövs ett fukttåligt golv som tål spill och spring. Där kan en plastmatta passa perfekt. I vardagsrummet kan det passa med massiva trägolv. Vi kan alltid börja med en första konsultation där vi ser vad du har för förutsättningar. Vi är en golventreprenör som är aktiva i Farsta. Några av våra lokalområden inkluderar Sköndal, Skarpnäck, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

En golvrenovering enligt dina önskemål

Eftersom vi är en totalentreprenör kan vi erbjuda dig golvläggning eller golvrenovering enligt dina önskemål. Vi är ett stort företag med bred kompetens. Vårt mål är att du inte ska behöva ha kontakt med flera olika byggfirmor. Vi samordnar allt och ger dig en planering. Vi är också noga att meddela om det blir några förseningar eller hinder på vägen. Våra kundrelationer är otroligt viktiga för oss och vi har många återkommande kunder.

Hållbara och slitstarka golv med snygg finish

En förutsättning för att bygga långvariga kundrelationer är att alltid leverera ett snyggt och hållbart resultat. Därför lägger vi fokus på allt från underarbetet till finish. Du har ofta möjlighet att påverka vilken finish du vill ha på ditt golv. Om du vill börja diskutera dina nya golv med oss kan du alltid ringa eller mejla oss. Vi ser fram emot din förfrågan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?