Golvläggning i Skarpnäck & Bagarmossen, Stockholm

Varmt välkommen till en kunnig och proffsig golvfirma som vänder sig till alla slags kunder. Vi har flera års erfarenhet av att lägga golv till privatpersoner i deras bostäder. Några av våra vanligaste uppdrag är dock olika golvarbeten för bostadsrättsföreningar. Oavsett vad du vill ha hjälp med kan du räkna med samma goda service och noggranna arbeten.

Lägga Golv

Vi erbjuder bland annat trägolv, fanérgolv, skarvar, parkettgolv, klinkergolv och klickgolv.

Renovera & Byta Golv

Vi kan inte bara lägga in nya golv utan sköter också golvslipning, hanterar fuktskador och genomför golvrenoveringar.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Skarpnäck & Bagarmossen, Stockholm

Golvläggning i Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård m.fl.

Experter på all typ av golvläggning

Vi kan inte bara lägga in nya golv utan sköter också golvslipning, hanterar fuktskador och genomför golvrenoveringar. Ett bra och snyggt och golv är otroligt viktigt för att ge ett bra helhetsintryck. Om du inte är riktigt säker på om ditt golv behöver renoveras eller bytas ut kan du alltid kontakta oss för en första bedömning. Vi kommer gärna ut och kikar.

Golvfirma från södra Stockholm

Vi arbetar främst inom Skarpnäck, Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg och Älvsjö. Vi har även kunder i Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik.

Vi är experter på fiskparkett och andra material

Vi är experter på alla slags golv oavsett budget och förutsättningar. Det är få golv som ger en så härlig känsla som en fiskbensparkett. Vid dessa tillfällen har man inte råd att kompromissa. Vi tänker på varenda liten detalj för att dina golv ska bli perfekta. Du kan lita på vi har en nära dialog genom hela samarbetet så du vet vad som pågår. Du är också välkommen att kontataka oss om det dyker upp några frågor.

En helt auktoriserad och välrenommerad golvfirma

Att byta ut ett slitet och ofräscht golv är ett enkelt knep för att fräscha upp ett rum. Vi är ett välrenommerat byggföretag som har lång erfarenhet av golv. Vi erbjuder fullservice med totalentreprenad. Du kan alltså lita på att du får en anpassad lösning som passar alla dina önskemål. Hör av dig till oss så kan vi prata mer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?