Lägga golv.se

Golvläggning i Spånga, Stockholm

Är det dags att fräscha upp golven med ett komplett golvbyte eller är det en golvrenovering med golvslipning som passar dig bäst? På vår golvfirma hittar du helhetslösningar som är framtagen för att passa de flesta, men du kan också vända dig till oss för att få en skräddarsydd lösning efter dina unika behov och önskemål. 

Lägga Golv

Vi har mångårig kunskap om branschen och lägger allt från trägolv till plastmattor, lamellgolv och mycket mer.

Renovera & Byta Golv

Dags att renovera eller byta golvet? Kontakta våra erfarna golvläggare idag!

Golvslipning

Vi erbjuder dammfri golvslipning & golvlpolering till bra priser. Vi slipar även golv i trapphus!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggare i Spånga, Stockholm

Golvläggning i Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby m.m.

Golvläggare med servicekänsla

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd när vi lämnar arbetsplatsen. Det säkerställer vi genom att garantera utbildade golvläggare med många års yrkeserfarenhet. Alla våra golventreprenörer är dessutom trevliga, noggranna och kommer i tid, samtidigt som de är snabba och arbetar med fokus på miljö. Du kan alltså känna dig säker på att du har valt en byggfirma som värnar om dig som kund, såväl som din närmiljö.

Stort utbud av golv för alla fastigheter

Oavsett vilken typ av golv du är intresserad av kan våra duktiga golvläggare hjälpa dig. Med oss bakom dig kan du lägga vackra trägolv i ditt sovrum eller vardagsrum, men du kan också få fina klickgolv, plastmattor eller klinkergolv i kök och badrum. Vi finns även här för dig som vill lägga stavparkett, lamellgolv, mosaikparkett och massiva trägolv.

Vi erbjuder:

  • Miljövänliga golvläggningar
  • Kostnadsfria offerter
  • Professionella golvläggare
  • Snabba och pålitliga leverantörer
  • Gratis platsbesök

En golvfirma nära dig

Genom att arbeta lokalt kan vi erbjuda dig den bästa servicen från början till slut. Du hittar oss därför i Spånga, Hässelby och Vällingby med omnejd. Vi finns även i Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna och Kista.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?