Lägga golv.se

Golvläggare i Roslagen

Vi är experterna du ska höra av dig till när du vill vara säker på att dina golv blir lagda med perfektion. Vår golvfirma har många års erfarenhet av branschen och stor kunskap inom olika golvbeläggningar. 

Lägga Golv

Med ett stort utbud av golvtjänster för alla behov kan vi vara säkra på att vi kan ge dig den service du förtjänar och vill ha.

Renovera & Byta Golv

Våra professionella golvläggare renoverar allt från stavparkett till fiskbensparkett, lamellgolv, plastmatta och furugolv.

Golvslipning

Våra kompetenta golvläggare slipar sten, marmor,- & trägolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Golvläggning i Roslagen

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och platsbesök.

Golvläggare i Roslagen

Du hittar oss lokalt i Norrtälje, Hallstavik, Öregrund, Åkersberga, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö och Vätö, men vi finns även tillgängliga för dig i Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk.

Beställ en gratis offert idag!

Vi kan även hjälpa dig att renovera eller lägga massivt trägolv, mosaikparkett och klinker. Hör av dig till oss idag och berätta mer om ditt projekt, så ser vi till att få ut en gratis offert med ett fast pris och en fast tidsplan.

Golvrenovering och golvreparationer till konkurrenskraftiga priser

Det är inte alltid ett golv behöver bytas ut helt och hållet. Om du har ett vackert trägolv kan du med största sannolikhet renovera det istället. På så sätt sparar du inte bara pengar, utan du behåller också bostadens charm. Vi erbjuder ett stort utbud av smidiga och praktiska golvtjänster som passar lika bra att använda på företaget som i fastigheten eller i din privata villa. Anlita oss för:

  • Golvslipning
  • Bona och vaxa golv
  • Byta golv och lägga nytt golv
  • Golv i tillbyggnad eller nybyggnation
  • Golvreparationer
  • Golvrenovering

Boka platsbesök med utbildad fackman

Inför en större golvrenovering eller golvläggning ser vi gärna att vi får komma ut och titta på fastigheten. Våra platsbesök är helt gratis och leds alltid av en utbildad fackman med många års erfarenhet av branschen. På besöket tittar vi närmare på golvets förutsättningar och pratar mer om dina önskemål och behov. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och börjar skräddarsy din lösning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Vanliga frågor

Inför en golvläggning finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

ROT-Avdraget är ett avdrag som du som privatperson kan söka vid renoveringar eller projekt i hemmet. Detta inkluderar även golvläggning. Det innebär att du kan sänka kostnaden för arbetet med upp till 30% genom att använda dig av rotavdraget. Om ni är osäkra kan vi hjälpa dig med frågor kring rotavdraget eller så kan ni kontakta Skatteverket på deras hemsida.

Under vår verksamma tid har vi lagt golv i radhus, företagslokaler, restauranger, butiker, kontor, trapphus och källare. Till våra kundgrupper räknar vi till exempel villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Om du har ett golv som behöver fräschas upp är du välkommen att höra av dig, oavsett om du är privat- eller företagskund eller representerar en förening.

Totalentreprenad innebär att du som beställare endast har en kontaktperson under projektets gång. Vi som totalentreprenör erbjuder dig helhetslösningar där vi ansvarar för alla hantverkare som behövs för att genomföra golvläggningar. I vårt arbetsteam ingår bl.a. golv- och mattläggare, snickare, målare, köksmontörer, kakelsättare, rivare, elektriker & rörmokare.

Golv läggs med olika metoder beroende på underlaget. När det gäller betonggolv använder vi ofta flytspackel kombinerat med en betongslipning för att göra underlaget jämnare. Brädgolv som man ofta hittar i äldre hus passar bra för limning och spikning och är ett särskilt bra underlag för massiva trägolv. Golvgips förekommer i modernare hus och är material har bra värmeledande egenskaper och som fungerar bra för limning.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Yvonne
Bromma
Read More
Vi anlitade Golvläggaren i Stockholm för en omläggning av ekparkett till vårt kök i Bromma. Trevligt bemötande från projektledaren som höll oss uppdaterade under projektet. Vi rekommenderar!
Nils
Solna
Read More
Anlitade Golvläggaren i Stockholm för nyläggning av golv i 2 rum till villan i Solna. Arbetet sköttes snabbt och effektivt med bra slutresultat. De erbjöd även kostnadsfri offert vilket vi gillade.
Sam
Hallonbergen
Read More
Vi tog oss hjälp av Golvläggaren i Stockholm för att lägga nytt golv i vardagsrummet. Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Proffsiga och levererade enligt offert. Vi rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Trägolv till Lägenhet. Barkaby

Nylagt ljus trägolv till kök, sovrum & entré till lägenhet i Barkaby, Järfälla.

tra golv stockholm

Fiskbensparkett till Fritidshus. Hässelby

Omläggning av ljust fiskbensparkett till av ek till fritidshus i Hässelby, Vällingby.

Mörkt Ekgolv till Villa. Sollentuna

Omfattande golvläggning bestående av en mörkare modell av ekgolv till villa i Sollentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 414
E-mail: offert@lägga-golv.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?